Skip to main content

Era 3D pătrunde şi în presa românească. Gazeta Sporturilor apare vineri în variantă 3D

 

ACTUALIZARE: În această seară, ProSport, ziar din portofoliul Publimedia, a anunţat în ediţia sa electronică faptul că joi, 1 iulie - cu o zi înaintea GSP - va avea prima ediţie "din Europa a unui cotidian de sport în versiune integrală 3D în 24 de pagini", notează HotNews.

Publicitate

Gazeta Sporturilor va scoate vineri pe piaţa din România primul ziar 3D. Publicaţia va putea fi citită cu ajutorul unor ochelari speciali, ce vor fi distribuiţi împreună cu ziarul, scrie HotNews.

Această informaţie a fost publicată iniţial de Cătălin Tolontan, redactorul-şef al Gazetei Sporturilor, pe blogul său.

Ediţia 3D a cotidianului sportiv, dedicată Campionatului Mondial de Fotbal, va apărea în 100.000 de exemplare. Ziarul va fi pus în vânzare la preţul obişnuit, de 1,5 lei.

Apariţia variantei 3D a ziarului Gazeta Spoturilor vine la doar câteva luni de la publicarea primului ziar 3D din Europa, Le Dernere Heure (Belgia).

În ediţia de vineri a ziarului Gazeta Sporturilor, cititorii vor putea vedea tridimensional, cu ajutorul ochelarilor speciali, atât fotografiile din ziar, cât şi anumite machete de publicitate.

Potrivit reprezentantilor ziarului, citaţi de HotNews, proiectul a fost realizat de GSP şi susţinut de Bergenbier, care şi-a înserat machetele 3D - realizate tot de publicaţie - în interiorul ziarului.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alexandra Alexandra
    ca tot ce se face in tara asta - incercam sa furam altora "caciula"

    asa pt cultura ta generala domnule Petrisor obae Pro Sport a anuntat acum 2 saptamani toata piata ca va realiza primul ziar 3D!!!

Trimite un comentariu

sus