Skip to main content

Mişcări în Publimedia: Cosmina Noaghea va fi promovată, şefa vânzărilor vine în locul ei

 

cosmina-noaghea6Schimbări la vârful Publimedia, compania de publishing a grupului MediaPro. Din informaţiile paginademedia.ro, Cosmina Noaghea, în prezent Director Publishing, urmează să fie promovată în următoarele zile, în contextul unor schimbări de organizare în cadrul trustului.

Publicitate

În locul Cosminei Noaghea va fi numită Nicoleta Nedea, actual şef de vânzări la Publimedia. Totodată, Dragoş Stan, responsabil pe vânzările publicaţiilor de business, se va ocupa de vânzările Publimedia.

Publimedia editează, printre altele, ziarele Gândul, ProSport şi Ziarul Financiar şi revistele Business Magazin, The One, Pro TV Magazin şi ProMotor.

Până la ora redactării ştirii, Cosmina Noaghea nu a putut fi contactată.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ioana ioana
    Nicoleta Nedea este cea mai incompetenta si cel mai ingrat personaj pe care l-am cunoscut in bransa asta, cum de nu si-au dat seama superiorii pana acum?
  • matza matza
    O incompetenta ce a distrus publimedia (vezi datoriile catre stat de exemplu)...acum urmeaza sa distruga tot trustul Cu cit esti mai prost cu atit esti mai promovat..ma mir ca TATUCA asta nu intelege nimic..
  • publicitarul publicitarul
    In romania incompetenta se rsplateste... trist, ar asta e. Cit despre madam Nedea, pentru mine e un mister cum de n-au realizat pina acum sefii cit de proasta e!
  • Tataee Tataee
    mai bine sa le dea banii sarmanilor de la ProSport. vai de capul ei!
  • Gica Contra Gica Contra
    Dupa ce a prabusit Gandul si a pus pe butuci ProSportul, iata ca vine si promovarea. Felicitari!

Trimite un comentariu

sus