Skip to main content

Parteneriat Discovery – TVR pe durata Campionatului Mondial

 

tehnici-esentiale-de-supravietuire_bear-gryllsA mâncat greieri, şerpi şi gândaci pe Discovery Channel. De câteva săptămâni, Bear Grylls încearcă Tehnici esenţiale de supravieţuire şi pe TVR 1. În România, postul public şi Discovery au făcut un parteneriat din care TVR 1 câştigă public, iar Discovery speră să atragă spre propriul canal noi telespectatori.

Publicitate

Producţia Discovery se difuzează la miezul nopţii, după un meci de fotbal de la Campionatul mondial. În timpul campionatului din Africa de Sud, TVR transmite 14 episoade, adică primul sezon.

Ada Roseti, channel manager Discovery, pentru paginademedia.ro:

“Am vrut să încheiem un parteneriat cu TVR pentru difuzarea acestei emisiuni în vecinatatea meciurilor de fotbal din Campionatul Mondial de Fotbal ca să le oferim tinerilor şi mai puţin tinerilor spectatori ai televiziunii publice şansa să "guste" din acest program - pe care să-l poată urmări apoi la Discovery zilnic de la ora 20.00, şi duminica de la ora 22.00.”

Programul de pe TVR 1 ar putea aduce public nou către canalul Discovery.

Ada Roseti:

“Calculele noastre ne arată că din spectatorii adulţi care au văzut emisiunea la TVR în prima săptămână, un sfert nu-l mai văzuseră niciodată pe Bear Grylls - şi pe ei speram să-i aducem la noi pe canal, cu ajutorul cartoanelor de la începutul şi finalul difuzării de pe TVR, în care se menţionează cât se poate de clar care e originea acestei emisiuni.”

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • teodor teodor
    e foarte tare emisiunea asta ma uit in fiecare seara pe discovery mai putin cand repeta emisiunea

Trimite un comentariu

sus