Skip to main content

Realitatea FM a fost urecheată de CNA pentru publicitate mascată

 

Postul Realitatea FM a primit o somaţie publică pentru publicitatea mascată făcută unei case de pariuri online.

Publicitate

Moderatorul emisiunii cu profil sportiv “Gol după Gol”, Gabi Safta, a spus pe 12 iunie despre agenţia de pariuri bet365.com că "oferă cea mai mare diversitate de jocuri, de evenimente, de provocări online la îndemâna oricui".

Postul de radio al trustului Realitatea-Caţavencu difuzează, în perioada Campionatului Mondial de Fotbal, emisiunea "Gol după Gol", cu Gabi Safta de luni până vineri între orele 20.00 - 24.00, iar sâmbătă şi duminică, între orele 14.00 - 24.00.

În emisiune, Gabi Safta şi invitaţii săi comentează ceea ce se petrece la Campionatul Mondial. În unele momente din emisiune, se dau informaţii despre cotele de pariuri de la casa de pariuri bet365 pentru partidele de fotbal aflate în curs la Campionatul Mondial.

Iată o mostră din publicitatea mascată făcută de Realitatea FM:

  • În ediţia din 12 iunie a emisiunii “Gol după Gol”, agenţia de pariuri bet365.com "oferă cea mai mare diversitate de jocuri, de evenimente, de provocări online la îndemâna oricui", că "are cele mai tentante cote, are cel mai mare bonus de pe piaţa noastră, nu mai puţin de 200 de RONI, are o relaţie cu clienţii apreciată de nota 10 plus", se arată în raportul CNA.
  • Promovarea mascată a serviciilor agenţiei de pariuri sportive bet365 a mai fost făcută şi în alte ediţii ale emisiunii "Gol după Gol".
  • În ediţia din 18 iunie, a fost prezentat şi modul în care poate fi accesat site-ul bet365.com pentru a paria la această agenţie.

Carmen Andronache

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • John John
    Este incorect a spune ca este reclama mascata atata timp cat totul este subiectiv si cei de la CNA nu pot demonstra ca bet365 nu au cele mai bune oferte, cea mai mare gama de pariuri online si cele mai bune cote.

Trimite un comentariu

sus