Skip to main content

Aurelian Amurăriţei, fost director general al Adevărul, revine la ziarul lui Patriciu

 

aurelian-amurariteiAurelian Amurăriţei, fost director general al ziarului Adevărul, se întoarce la ziarul lui Dinu Patriciu. Amurăriţei a condus Adevărul până la preluarea ziarului de către echipa lui Răzvan Corneţeanu, potrivit informaţiilor paginademedia.ro.

Publicitate

În ultimii ani, Aurelian Amurăriţei a fost Manager de integrare la Realitatea Caţavencu şi apoi Director de evenimente si vinzari pe divizia de business din grupul Realitatea Caţavencu.

La Adevărul Holding, potrivit surselor paginademedia.ro, Amurăriţei se va ocupa de integrarea produselor media din punct de vedere al business-ului. Venirea lui era previzibilă, după ce Corina Drăgotescu s-a întors la Adevărul ca Director editorial multimedia.

Corina Drăgotescu se va ocupa de integrarea produselor din punct de vedere editorial, în timp ce Aurelian Amurăriţei va asigura zona de business. Până la plecarea de la Adevărul, în 2006, Aurelian Amurăriţei era director general, iar Corina Drăgotescu redactor-şef.

Despre Aurelian Amurăriţei:

Manager Proiect Integrare Realitatea Caţavencu – din iulie 2008
Publisher Cotidianul şi Realitatea Caţavencu – 2006 -2008
Director General Adevărul – 2005 – 2006
Director Publicitate Ringier – 2001 – 2005
Director publicitate Ringier, Newspaper Division – 1997 - 2005

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cireasa Cireasa
    @neli. E vorba de integrare in absolut. Oricum, nu conteaza cum ii zice, conteaza sa prosteasca niste patroni carnatari care sa le dea mii de euro pe luna. Managerii sculii stau acolo pana nu mai tine barca, dupa care pleaca in alta parte si sug la fel alti bani. Cand nu mai tine nicaieri isi fac propriile firme, propriile restaurante, hoteluri etc, dar nu ziare, caci stiu ca nu s-ar descurca si ca le-ar aduce in gat.
  • fost fost coleg fost fost coleg
    Revenirea lui amuraritei cred ca a fost negociata de Corina Dragotescu.
    Imbina utilul cu placutul...spor la integrare ! Apropo - poate se gandesc domnii si la
    Noi proiecte ... Ca e seceta mare...
  • DANIELA DANIELA
    I think it is a human values, His name is BACK.
  • DANIELA DANIELA
    Patriciu's so well,
  • Dumitru Dinescu Dumitru Dinescu
    Aducerea celor doi va fi urmata si de venirea altora. E insa complet ilogica, din moment ce sub regimul Dragotescu - Amuraritei ziarul Adevarul s-a prabusit literalmente, iar cei doi n-au mai facut mare branza nici pe la Vantu. Functiile de directori editoriali sunt efectiv create de pomana, pentru ca greul in trustul lui Patriciu la nivel bugetar si editorial e in carca redactorilor sefi si a adjunctilor lor. Crede cineva ca Halpert sau Eberhat, de pilda, au dat vreo idee cuiva de patru ani de zile?
  • Gica Contra Gica Contra
    Pai de integrarea asta editoriala n-ar fi trebuit sa se ocupe, logic, actualul director editorial Adrian Halpert? El si asa nu facea altceva decat sa dea in primire la Corneteanu pe oamenii din subordine, deci tot logic ar fi ca Dragotescu sa ii ia putintel locul in viitor. Nu-l vad pe Halpert seful Corinei. N-are cum! Ca notorietate ea e net peste el. Nu-l vad pe Halpert nici sef peste TV-ul lui Sassu, intrucat el e doar telespectator.
    E curios cum de aduce Imre atatia oameni, care vin pe pachete salariale imense, cand sefilor din trust li s-a cerut sa taie drastic cheltuielile.
  • deontologie 2.0 deontologie 2.0
    in absolut.
  • neli neli
    va rog mult sa ma luminati si pe mine! ce inseamna "integrarea produselor media din punct de vedere al business-ului", respectiv "integrarea produselor din punct de vedere editorial"? integrarea unde? sau in ce?

Trimite un comentariu

sus