Skip to main content

Dragoş Stanca se pregăteşte şi de proiecte proprii. Ce se întâmplă cu F5?

 

Publicitate

Dragoş Stanca, managerul diviziei online din grupul Realitatea Caţavencu, pregăteşte proiecte antreprenoriale proprii. Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, Dragoş Stanca a avut întâlniri cu posibili investitori pentru proiectele sale. Ce se întâmplă cu F5?

Chiar dacă lansează proiectele proprii, Dragoş Stanca va rămâne la conducerea F5, divizia online a Realitatea Caţavencu. Detalii, în continuare:

Contactat de paginademedia.ro, Dragoş Stanca a confirmat că poartă discuţii pentru posibila lansare a unor proiecte antreprenoriale proprii, dintre care unul va fi lansat cel mai probabil în luna septembrie. El nu a dat detalii despre proiecte, spunând doar că vor fi concentrate pe servicii şi pe aplicaţii, nu pe conţinut. Totodată, el a menţionat că poartă discuţii şi pentru atragerea unor investitori pentru proiecte derulate de F5 în prezent.

Părăseşte F5?

Nu este iminentă o plecare de la F5”, a mai spus Stanca.

F5 este structurată pe trei divizii: content (realitatea.net, money.ro, plus site-urile adiacente), vânzări/evenimente (vânzări prin regia F5 X-media şi organizator RoNewMedia) şi parteneriate (Iqads, autonovo, 2auto sau TPU). Compania a fost lansată la începutul lui 2009.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Fluture Fluture
    @dStanca - e absolut nevoie de nume si prenume cand cineva isi spune o parere despre altcineva? Si doar cand e negativa? Ca nu vad sa fi cerut acelasi lucru si celor care au spus lucruri frumoase despre tine.

    Pe de alta parte, oricine isi poate da cu parerea despre tine pentru ca esti o persoana publica. Apari pe la evenimente despre media&online, conduci o chestie pe domeniu, ai un blog, esti vocal. Trebuie sa-ti asum acest statut de a fi adulat sau criticat.

    Uite, de exemplu, pentru mine, esti doar un manager mediu. Nu ai mari realizari, insa ai PR. Ca mai toti din online-ul românesc. Sau poate ma insel eu, insa F5 pe care-l conduci nu a facut nimic relevant sau inovator pentru online-ul românesc. Sunt tare curios ce chestii relevante sau inovante vei face de unul singur... Dar pana atunci, ce ai realizat pana acum nu face in nici un caz din tine un manager "deosebit" sau "profesionist sadea" sau "om de mare performata" (vai, ce penibil suna).

    Cat despre identitate (e primul meu comentariu pe site-ul asta), e suficient daca-ti spun ca ma cunosc Orlando si Novac si ca noi doi am facut cunostinta la un eveniment la Mariott? Sau e nevoie de CNP si seria buletinului?
  • publicitarul publicitarul
    dragos stanca si mihnea vasiliu, doua sugative care au supt intii banii lui sirbu, pe urma s-au mutat la vintu. N-au facut nimic remarcabil, pentru presa vreau sa spun, ca altfel... si-au umflat bine conturile din banca. de-aia s-a prabusit presa. Salarii nesimtite la niste sefi incompetenti, salarii mizerabile la negrii de pe plantatie.
  • dStanca dStanca
    @all: le multumesc celor care observ ca au o parere mult mai buna despre mine decat e cazul si ii asigur pe cei care ma contesta ca nu sunt perfect [deloc] dar nici atat de rau pe cat ma credeti voi. sper.

    @sandu: as crede mai mult in ce spui daca te-ai semna cu nume si prenume. altfel, si eu in locul tau as crede ca sunt comentarii postate de mine sau colegii mei [cele pozitive]. probabil, unele, sunt - dar vreau sa cred ca sunt oameni care lucreaza sau au lucrat cu mine, spre deosebire de tine. nu te condamn, ai dreptul sa crezi ce doresti tu, despre orice. inclusiv despre un om pe care nu cred ca il cunosti decat din poze.

    weekend frumos.
  • sandu sandu
    Senzational! Avangardistul Dragos Stanca lanseaza un nou concept in industria web:LAUDACII. Sint ferm convins ca toti LAUDACII au acelasi IP.
  • sandu sandu
    @ Luana, scolile alea de afara sunt de fapt niste gradinite cu un nivel putin peste Descovery. Vreo doua-trei am facut si eu si nu am aflat nimic nou. Dar la mit dau bine. Daca e asa de occidental domnul Stanca de ce naiba mai sta pe aici sa-si bata capul cu prosti? Dar ca a fost director general pe print, cu decizie absoluta si printul ala nu mai exista pentru trust? De gaura de la Cotidianul stii. A scris chiar la Obae.
  • duda duda
    O miscare previzibila. Dragos Stanca nu e om care sa lucreze pentru cineva, ci in asociere sau pe cont propriu. Ar face mult mai multa performanta sa lucreze cu egali. Bafta!
  • LUANA LUANA
    Pfua! Pai domle, daca are cu ce. Din cate stiu eu, asta e scolit in afara pe media si a obosit pe multi cu avangardismul lui. Si au ajuns tot la ce zicea el. La un moment dat, chiar se facea mijto ca unde o sa se opreasca. Deci se cam pupa nenea Dragos cu occidentul, dar nu se pupa ai nostri cu occidentul.Sa dau niste statistici? Unu din doi romani n-au acces la apa postabila.
  • miha miha
    Ohoo... a inceput sa joace Stanca. e bine. se mai anima niste zone. mereu a fost afiliat unui trend de chestii noi. sper sa aiba cu cine sa faca treaba. carcotasi oricum au fost, sunt si vor fi. ne sta in sange. sper ca ai sa platesti bine Stanca :D.
  • sandu sandu
    Pfiu! Cum si-a mai pus Stanca masina de PR in functiune! Sigur, baiatul e un geniu neinteles. Nici de catre Sarbu si acum nu-l mai intelege nici Vantu. Tare mult as vrea sa-l vad la butica lui, ca pana acum a avut "viziuni occidentale" doar pe banii si ideile altora. Mult succes Dragos Stanca!
  • cornel cornel
    Am avut mereu respect pentru DS. Putini stiu ce eforturi a facut pe timp de criza. E usor sa vorbeasca unii din exterior si sa se arunce in derizoriu o activitate sustinuta in niste conditii dificile. Respect si bafta in continuare. Orice noua activitate e binevenita pe o piata in deriva.
  • baracuda baracuda
    era si timpul. m-am mirat ca nu a facut-o pana acum la ce idei si viziune are. stanca e in categoria new perspectives. doar sa aiba cu cine :)
  • radu radu
    Fraieri sunt aia care n-ar face afaceri cu el. Am avut placerea sa ma intersectez cu omul intr-o problema si este mult peste media celor care se tot invart prin conducerea unor afaceri. E pus la punct personajul si are o perspectiva occidentala de afaceri.Succes!
  • laurentiu laurentiu
    din cate stiu, siteurile afiliate la money au renuntat la parteneriatul gen denumiresite.money.ro . sunt interesat de motiv, pe bune.
  • ana ana
    @baba si mitraliera,mai intai vezi ce inseamna portal, apropo de money.ro, si apoi da-ti cu presupusul. daca ai nevoie de stimulare, suna-ma ;).
  • coco coco
    Dragos Stanca este un om deosebit, un profesionist sadea de la care multi au avut de invatat. E usor sa ataci un om dar in loc sa i se vada performantele, in stil pur romanesc, e invidiat. E un om de mare performanta.

Trimite un comentariu

sus