Skip to main content

Gazeta sporturilor, al doilea număr 3D: 130.000 de exemplare tiraj şi un site 3D

 

Gazeta sporturilor a ieşit astăzi cu un al doilea număr în format 3D. După ce prima ediţie, tipărită săptămâna trecută, s-a vândut de la primele ore, GSP şi-a ajustat tirajul la 130.000 de exemplare, dublu faţă de săptămâna trecută. Astăzi, Gazeta a lansat şi gsp.ro în format 3D, care poate fi văzută cu ochelarii distribuiţi cu ziarul. Cătălin Tolontan vine cu câteva detalii pentru paginademedia.ro:

Publicitate

“Semnalele sunt foarte bune, returul este aproape zero”.

La tirajul de 130.000 de exemplare, GSP iese pe plus?

“Am calculat că la un retur de 10% ieşim pe profit. Am decis să donăm 8% din încasările de astăzi pentru teledonul Apa trece, România rămâne. După această donaţie, cred că o să ieşim undeva pe zero. Practic, am decis să donăm tot profitul de astăzi.”

Au fost mai deschişi publicitarii?

“Publicitarii şi-au dat seama că au beneficii mari din 3D. Avem şi clienţi noi în această ediţie”.

Este mai multă publicitate faţă de un număr obişnuit?

“Încasările sunt cam de două ori mai mari.”

De ce apare The Sun pe copertă?

"Avem un parteneriat cu The Sun. Ei au testat prima dată varianta 3D cu o lună în urmă, apoi am luat şi noi legătura cu ei. Le-am cumpărat o parte din ochelarii lor, care sunt puţin mai mari şi de calitate. Avem deschis în continuare parteneriatul pe 3D."

La 1 iulie, atât GSP, cât şi ProSport au tipărit ediţii 3D, care s-au epuizat de la primele ore. Şi ProSport urmează să mai scoată un număr 3D luni, 12 iulie.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • rudotel rudotel
    lol. ejpenibil, babaiete. arata-mi tu acele copy-paste-uri zilnice. ca sa imi spui mie chestii de-astea, intai iesi afara, ii ceri voie sefului tau tolo sa imi spui ce ai de spus (poate nu esti destul de convingator si trebe sa te ajute sa-ti formulezi scurta fraza ambigua, previzibila pentru un subiectiv penibil ca tine), mai bati o data la usa mea si dup-aia poti sa deschizi gurita. multumesc. poftim un os
  • hotul striga hotii hotul striga hotii
    dupa ce ca situl prosport da zilnc copy-paste cu nesimtire de la cel al gazetei, s-a gasit acum un rudotel care sa strige "hotii"
  • rudotel rudotel
    @deea: stii diferenta dintre subiectiv si obiectiv? la fel de sincer, dar obiectiv, iti spun ca gsp a fost de toata jena din punct de vedere al prelucrarii acelor imagini
  • rudotel rudotel
    lol. deea, nu e usor sa furi o idee si sa faci din 3d un big fail. intr-adevar... iti trebuie multa nesimtire si incompetenta! :))
  • Statusuri Pe Mess Statusuri Pe Mess
    treaba asta cu 3D mi se pare o idee geniala :)
  • deea deea
    @ alex florescu:

    daca ai dreptate, cu atat mai mult e de apreciat toata echipa gsp: de la redactori la distributie, vanzari, marketing...

    Nu e usor sa faci in 2 saptamani ce altii fac in 2 luni.

    Cat priveste produsul final de pe tarabe, diferenta intre ziare nu a fost sesizabila. Mie, sincer si subiectiv, gsp mi s-a parut un pic peste celalalt ziar dpdv al prelucrarii imaginilor.
  • DANIELA DANIELA
    REALITY TV is a thorn Basescu FOR AFTER OTV was expected to come and their time.
  • Alex "Rudotel" Florescu Alex "Rudotel" Florescu
    lol. petrisoare, ca si data trecuta faci greseala sa asculti doar o parere.inteleg ca esti fanul tolontanului, dar tu, intre noi fie vorba, ai auzit de cuvantul deontologie? Nu te-a interesat nicio secunda adevarul despre acest subiect. Ai prezentat din punctul de vedere al unui fan gsp. Am sau nu dreptate? Revenind, pe langa ca 3d-ul gazetei de azi numai full nu a fost, cum s-au batut cu pumnii in piept, mai mentionez ca ziarul nu s-a mai vandut ca painea calda si ziarul zacea pe tarabe la orice ora a zilei te-ai fi dus sa-l cumperi. Ochelarii lor 3d provin din parteneriatul cu The Sun? Looool. Mai degraba le-au cumparat retururile de la editia lor 3d :)) De donat, cu parere de rau, cred ca vor dona 8% din propriul buget. Te-ai intrebat o secunda macar de ce in primul numar 3d al gazetei au existat vreo 4 modele diferite de ochelari? Iti spun eu. Nu are nici dracu pe piata 60.000 de perechi pe stoc. Au cumparat disperati de pe unde au apucat, stiind ca ProSportul este cu un pas inaintea lor (unde pasul = o perioada bine definita de timp, undeva intre 1 si 2 luni). De unde poti trage concluzia finala. daca binevoiesti. Daca nu, mult noroc cu dezinformarea.
  • eu eu
    de ce nu spune tolontan cum copiaza Pro Sport? Pentru ca la urma urmei Pro Sportul a fost primul care a anuntat editia 3d, ca pe ultima suta de metri gazeta sa vina cu publicitate strong. Pe 2 iulie, pro sport a anuntat ca in data de 12 va scoate o noua editie, in timp ce gsp a tacut si a promis cititorilor ca in scurt timp va repeta editia 3d. Si s-au chinuit sa iasa inaintea Pro Sportului, fara a mentiona data. (practic strategia a fost ”vedem daca reusim pana pe 12, dar nu dam data ca nu se stie niciodata ce surprize vom avea). Pacat, ca ai tratat subiectul cu superficialitate.
  • laurentiu laurentiu
    iti inchipui ca s-a vandut tot, pentru ca lumea e curioasa.

Trimite un comentariu

sus