Skip to main content

Mădălina Manole, înmormântată în direct cu 2,5 milioane de români

 

Aproape 2,5 milioane de români au urmărit, vineri, înmormântarea Mădălinei Manole. Evenimentul a fost trasmis în direct de patru posturi: Pro TV, Antena 1, Antena 3 şi Realitatea TV. Înghesuite în jurul gropii, televiziunile au transmis toate detaliile funeraliilor, după o zi în care dispariţia Mădălinei Manole a fost reflectată exagerat mai ales de către canalele de ştiri. Punctul culminant a fost între orele 19.10-19.20, când 2,5 milioane de români erau în faţa televizoarelor pe cele patru televiziuni. Audienţa, în continuare:

Intervalul de vârf a fost 19.00-19.20, când înmormântarea era pe final.

  • Pro TV a fost cel mai urmărit post în intervalul de vârf 19.10-19.20. Aproape 1,1 milioane de români erau pe Pro TV. Dintre aceştia 695.000 erau din mediul urban (6,1 rating urban).
  • Antena 1 a ţinut în acelaşi interval 611.000 de români, din care 415.000 din oraşe (3,6 rating)
  • Realitatea TV a scos în cele zece minute o medie de 515.000 de telespectatori, dintre care 326.000 din mediul urban (2,8 rating la nivel urban)
  • Pe Antena 3 s-au uitat 232.000 de români, dintre care 152.000 de orăşeni

Înmormântarea Mădălinei Manole a fost subiectul zilei pentru posturile de ştiri:

  • După media pe zi, la Realitatea TV s-au uitat 322.000 de români, dintre care 193.000 din oraşe.
  • Antena 3 a fot urmărită, după media pe zi, de 181.000 de telespectatori la nivel naţional. Dintre aceştia, 125.000 au fost din mediul urban.

Citeşte şi:

Foto: Octav Ganea, Mediafax Foto

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ileana ilina ileana ilina
    care a fost desteptul care a permis ziaristului petrisor obae sa publice acest articol?hahahahahaha.presupun ca ziaristul are si facultate.pai daca madalina manole a fost inmormintata cu atitea milioane de romani,pai atunci alti actori,cintareti mai grei cu cite milioane de romani au fost inmormintati....
  • ileana ilina ileana ilina
    nici un mare actor sau cintaret de muzica din romania atunci cind a murit nu a fost atit de mediatizat ca madalina manole.sa nu uitam marii artisti ai scenei romanesti...marga barbu...gheorghe dinica...dan spataru...etc,care au trecut in nefiinta,iar moartea lor nu a fost asa de mediatizata ca cea a madalinei manole.dumnezeu sa o ierte...de 20 ani am parasit romania,si singura mea legatura cu romania este internetul,in sensul ca,,din cind in cind mai bag nasul pe la ziare sau tv on line....azi am citit intr un ziar romanesc,apropo de deshumarea sotilor ceausescu,,ca postul de televiziune realitatea tv au inchiriat un helicopter pentru a filma deshumarea sotilor ceausescu.pe banii cui,caci in tara aceea totul merge rau,incep sa se taie toate pe rind.este foarte trist.
  • mnkhjksah mnkhjksah
    asta nu e cumva record de audienta?
  • paul S paul S
    Doamne Dumnezeule, Petrisor, cat de mare a fost groapa aia incat au mai incaput in ea inca 2.500.000 de romani, inafara de Madalina Manole?
    Si de une au luat milioanele alea de romani morti pe care i-au inmormantat cu ea????
    M-a uluit titlul!
    As spune ca e imposibil asa ceva!
  • andrei andrei
    Sesizare CNA privind modul de abordare si detaliere a subiectului mortii si sinuciderii de catre mass media

    http://www.petitieonline.ro/petitie-p12566050.html
  • Pariuri Sportive Pariuri Sportive
    Si eu am uitat tota ziua transmisiunile si am simtit atat de aproape de ea.

Trimite un comentariu

sus