Skip to main content

Mihaela Grafu a plecat de la Digital Ads la şefia vânzărilor online din Adevărul

 

Mihaela Grafu, fostul şef al companiei Digital Ads va fi director de vânzări pe online în grupul Adevărul Holding. În urmă cu o săptămână, Mihaela Grafu a demisionat de la conducerea regiei de publicitatea Digital Ads (urmaşa regiei Boom), companie din grupul NCH. La Adevărul Holding, Mihaela Grafu va coordona vânzarea de publicitate online începând de astăzi.

Publicitate

Grafu a fost manager al companiei Digital Ads încă de la înfiinţarea acesteia, în primăvara anului trecut. Digital Ads a fost înfiinţată după intrarea în insolvenţă a regiei Boom.

De ce a demisionat de la Digital Ads? Răspunsul Mihaelei Grafu este diplomat:

“Am simţit că obiectivele mele profesionale sunt de altă natură şi nu se mai identifică bine cu viziunea grupului”.

Grupul NCH deţine două companii care vând publicitate online: Digital Ads şi Trade Ads. Digital Ads administrează publicitatea site-urilor din portofoliul NCH. Trade Ads a fost concepută ca o bursă a spaţiilor publicitare rămase nevândute, pe care publicitarii le pot cumpăra la preţuri foarte mici, în sistem de licitaţie..

Grafu a lucrat în grupul NCH trei ani. Iniţial, a fost consultant, apoi a condus departamentul de clienţi direcţi. După falimentul regiei Boom şi înfiinţarea Digital Ads, a venit la conducerea noii firme.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vastq vastq
    astia au 5000 de euro si saracii de la adsuri, zic de aia cu sebredactii, fac cate 3 ziare plus unu, plus adevarul+clik si iau 14 milioane. bravos, in rimul asta o sa ramana numai directori, sa munceasca singuri
  • laurentiu laurentiu
    hmmm, astia de la adevarul joaca tare si vaneaza numai oameni cu experienta.
  • Dudu Dudu
    Nu sunt asa multi directori noi daca ne gandim ca au si plecat o groaza de imbuibati leneviti pe vremea lui Corneteanu. Succes!
  • Babanul Babanul
    "raspunsul" este diplomatic ( adjectiv) nu diplomat ... Ok?
  • publicitarul publicitarul
    Inca un director?!?!?!?!?! cred ca s-au facit vreo 20 de directori noi pina acum. Cu lefuri babane, normal. Sclavilor li se micsoreaza salariile, ca sa aiba de unde plati directorii cu 10-20 de mii de euro. Bravos, dom Patriciu!

Trimite un comentariu

sus