Skip to main content

Noua faţă a Paginademedia.ro. Poţi avea ce are Obama cu Paginademedia.ro!

 

La un an şi nouă luni de la lansarea Paginademedia.ro, se simţea nevoia unui pas înainte. O nouă formulă, care îşi propune să întărească poziţionarea Paginademedia.ro ca o publicaţie online realizată după standardele jurnalistice ale unui publisher profesionist. Rubrici noi, design nou, plus concursul “Poţi avea ce are Obama! Fă un Popas pe Paginademedia!

Publicitate

Noutăţile şi detaliile, în comunicatul de mai jos:

Bucureşti, 5 iulie 2010: Paginademedia.ro se relansează, astăzi, cu o nouă grafică, rubrici noi şi cu un concurs inedit pentru cititorii site-ului. Concursul “Poţi avea ce are Obama! Fă un Popas pe Paginademedia! oferă ocazia cititorilor de a primi ceea ce au toţi marii oameni ai planetei.

Ce noutăţi aduce Paginademedia.ro:

  • grafică total schimbată, cu o aşezare nouă a rubricilor.
  • Rubrica Video “My Spot”. În fiecare zi, un profesionist din publicitate vă recomandă o reclamă preferată.
  • Codurile deontologice din lume sunt grupate într-o secţiune specială, care cuprinde, printre altele, coduri etice ale marilor ziare şi corporaţii din lume: Washington Post, The New York Times, Le Monde, Radio France Internationale.
  • Rubrica “Acum la TV”, realizată în colaborare cu portalul de programe port.ro, trece în revistă programele orei la pricipalele posturi de televiziune.
  • Funcţionalităţi noi, adaptate ultimelor tendinţe din online: comentariile se pot vota, articolele se pot recomada pe reţelele sociale etc.
  • Module noi pentru clienţii de publicitate. De acum, Paginademedia.ro poate afişa toate formatele standard de publicitate pe internet.

Concursul “Poţi avea ce are Obama! Fă un Popas pe Paginademedia!”

Barack Obama, George Bush, Bill Clinton, Angela Merkel, Vladimir Putin... Toţi liderii puternici au pe perete un portret semnat de către maestrul Ştefan Popa Popa’s! Cititorii Paginademedia.ro au ocazia să câştige acum un portret creionat de celebrul caricaturist prezent în Guinness Book drept cel mai rapid desenator din lume: 131 de desene într-o oră!

Paginademedia.ro va premia, la sfârşitul lunii, cele mai bune trei comentarii, votate de cititori. În acelaşi timp, va premia primii trei bloggeri care aduc cei mai mulţi cititori către Paginademedia.ro. Bloggerii câştigători vor fi “desenaţi” de către Ştefan Popa Popa’s.

Designul Paginademedia.ro şi noile funcţionalităţi ale site-ului au fost realizate de agenţia interactivă Fred, manager de proiecut fiind Ştefan Voinea. Fred este o companie care oferă servicii de servicii de marketing online şi dezvoltare web. Printre clienţii agenţiei se numără Polystart Group, Dzjinn Netherlands şi Gazeta de Sud. Mai multe informaţii despre Fred sunt disponibile pe www.fred.ro.

Petrişor Obae, editor paginademedia.ro:

“Este vorba de o nouă etapă pentru Paginademedia.ro. Noua formulă îşi propune să întărească poziţionarea Paginademedia.ro ca o publicaţie online realizată după standardele jurnalistice ale unui publisher profesionist. La un an şi nouă luni de la lansarea site-ului, era nesesar un pas înainte”.

Despre site:

Paginademedia.ro a fost lansată la 6 octombrie 2008, ca un site de ştiri din tot ceea cuprinde domeniul comunicării: televiziune, presă scrisă, radio, online, publicitate şi PR. Se poziţionează ca un site premium, o sursă de informare, dar şi un loc de dezbatere pentru cei care lucrează în industria comunicării, pentru ziarişti, dar şi pentru cei interesaţi de fenomen în general.

Potrivit trafic.ro, Paginademedia.ro a avut în luna iulie peste 50.000 de vizitatori unici şi aproape 260.000 de afişări.

Publicitatea site-ului Paginademedia.ro este administrată de regia Splendid Interactive, care numără peste 70 de site-uri în portofoliu, printre care cancan.ro, vodafone.ro, disney.ro, reteteculinare.ro şi gustos.ro.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Diana M Diana M
    Felicitari, Petrisor
  • co co
    bun...felicitari si multi ani cu blogul
  • Ninel Ninel
    E cam incarcat si se deschide cam greu.
  • tibi tibi
    e foarte buna schimbarea.
    Mult succes, si mai ales, nu te lasa, mergi inainte!
  • emcede emcede
    Arata bine, succes in continuare.
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Mulţumesc!

    Da, Paginademedia.ro este o publicaţie online.

    Vă aştept la Concurs!
  • Petrişor Petrişor
    Designul arată mai mult decît excelent, nu mai pare ca un blog, ci ca o publicaţie online.
  • Filme Gratis Filme Gratis
    Felicitari, cred ca ai investit ceva timp si nervi in asta si multumesc! acum chiar ca voi reveni pe acest blog .
    Ma bag sa vad ceva filme acum bafta.

Trimite un comentariu

sus