Skip to main content

Jurnalul lansează Poveştile Bucătariei Româneşti. Itsy Bitsy îşi extinde emisia. Secţiune de jocuri pe sport.ro

 

Jurnalul Naţional lansează, din 16 iulie, colecţia “Poveştile Bucătăriei Româneşti”.  Radio Itsy Bitsy îşi continuă planul de extindere demarat în toamna anului trecut şi emite în cinci judeţe noi din nordul şi vestul ţării. Iar Sport.ro, site din portofoliul diviziei de online a Pro TV, lansează o secţiune dedicată exclusiv împătimiţilor de jocuri online: jocuri.sport.ro. Câteva detalii:

Publicitate
  • Timp de şapte săptămâni,în fiecare vineri, cotidianul trustului Intact va apărea împreună cu o colecţie bogată în retete traditionale, semnate de Radu Anton Roman. Cele şapte volume din  “Poveştile Bucătăriei Româneşti” se dezvoltă pe regiuni, urmând firul epic al autorului. În plus, fiecare carte este bogat ilustrat cu fotografii ale preparatelor culinare, dar şi cu elemente de etnografie şi antropologie culinară.
  • Radio Itsy Bitsy ajunge de acum la familiile cu copii din 14 oraşe şi zonele limitrofe acestora, după ce a instalat în cursul lunii iunie patru noi antene de emisie, la Săveni (Botoşani), Alba Iulia, Sibiu şi Cluj-Napoca. Antenele nou date în funcţiune aduc radio Itsy Bitsy în casele a peste 600.000 de familii din cele cinci judeţe.
  • Noua secţiune de jocuri de pe sport.ro este realizată în colaborare cu ejocuri.ro. “Intenţionăm astfel să oferim vizitatorilor o gamă cât mai variată de produse şi servicii şi să obţinem în decurs de 6 luni - 1 an cea mai mare audienţă de sex masculin din România”, a declarat Constantin Cocioabă, Project Manager Pro Tv. Sport.ro face parte din IBU Pro Tv, divizia de online a Pro TV S.A.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus