Skip to main content

Sanoma taie 15% din salarii şi trece tot pe cărţile de muncă

 
Sanoma Logo 2
Sanoma Logo 2

Compania Sanoma Hearst va reduce salariile cu 15%. Măsura va fi aplicată nediferenţiat tuturor angajaţilor pe care publisherul îi are în România. Motivul pentru care managementul a luat această decizie ţine de ultimele reglementări ale drepturilor de autor.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Sanoma Hearst România va plăti toate salariile din companie integral pe cartea de muncă. Până în prezent, erau plătite integral pe cartea de muncă doar salariile personalului comercial şi administrativ. Oficialii companiei au confirmat informaţia pentru paginademedia.ro, dar nu au dat alte detalii.

Sanoma Hearst editează în România, printre altele, revistele Cosmopolitan, Marie Claire, Beau Monde, FHM, Story, Esquire şi National Geographic.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • melcovanu melcovanu
    Lasa ca e bine sa le scada salaru astora de la Sanoma, ca si asa prea o ard cu mondenitatzuri, figuri, protocoale si nu muncesc nimic.
    Foarte bine, sa le treaca banetu pe cartea de munca, sa mai plateasca si ei impozite, nu doar boii de noi.
    Si mai usor cu dineurile si chiolhanurile, mai multa productie, voi, astia cu revistutzele de glamour, bagate-n tzipla !!!
  • Domn Domn
    Felicitari lor bine ar fi ca toti sa faca la fel, pentru ca Tonomatele de la Intacti vor face acest lucru pe cheltuiala angajatilor urmand sa le reduca salariile cu ~40% pentru ca nu vor sa se mai implice... politica de trust
  • Gigel Gigel
    Foarte frumos, asa ar trebui sa faca toti, sa treaca tot pe cartea de munca. Partea cu reducerile nu e chiar dezirabila, dar daca nu se poate altfel.
  • paul S paul S
    da' de unde stii tu?
    nu cumva ai pile pe-acolo, relatii, cunostinte?
  • laurentiu laurentiu
    treaba lor, dar cheltuielile co contrib. la stat o sa le creasca :)

Trimite un comentariu

sus