Skip to main content

Suplimentul The New York Times publicat de România liberă apare în limba română

 

Suplimentul The New York Times al cotidianului România liberă va apărea începând de mâine, în fiecare marţi, în limba română. Acest supliment este “o invitaţie la un alt tip de jurnalism, al celui mai prestigios brand de presă din lume, premiat cu 104 premii Pulitzer pentru excelenţă”, se arată în comunicatul România liberă.

Publicitate

Cotidianul România liberă a anunţat la jumătatea lunii ianuarie semnarea unui parteneriat cu publicaţia americană The New York Times pentru distribuirea în România a suplimentului The New York Times International Weekly. Parteneriatul a fost semnat pentru o perioadă de trei ani cu posibilitatea de prelungire. Până în prezent suplimentul The New York Times a apărut în limba engleză.

Tot în urma parteneriatului, alături de ziarul România liberă, in fiecare zi de luni, apare şi suplimentul The New York Times Book Review, editat in limba română. Prima ediţie a acestui supliment a apărut la începutul lunii februarie.

Despre România liberă:

România liberă este parte a grupului Medien Holding - joint venture The Nova Group şi Westdeutsche Allgemeine Zeitung (WAZ). Medien Holding este acţionar principal în societatea “R”, al cărei portofoliul include cotidianul România liberă si www.romanialibera.ro, tipografia United Print, Hiparion Magazines, Grupul de Presă Român şi CMP, agentia full service de comunicare şi branding.

WAZ este activ în industria media în Germania, România, Bulgaria, Croaţia, Macedonia, Muntenegru, Austria, Serbia şi Ungaria, are o cifră de afaceri în regiune de două miliarde de euro şi peste 16.000 de angajaţi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • VC VC
    Stire incorecta: data celebrului anunt este ianuarie 2009. New York Times Book Review nu mai apare, deocamdata, din octombrie 2009. O investigatie jurnalistica pe tema aceasta v-ar lamuri de ce.

Trimite un comentariu

sus