Skip to main content

Şefa TVR 3 şi-a dat demisia ca să meargă la trustul lui Dinu Patriciu

 

Publicitate

ACTUALIZARE: Mioara Negescu, Director al Departamentului Divertisment din TVR, a demisionat de la postul public, tot pentru Adevărul Holding. Negescu vine ca Director de programe în grupul patronat de Dinu Patriciu.

Mura Frânculescu, coordonatorul TVR 3, şi-a dat demisia din poziţia pe care o ocupa la conducerea canalului public. Ea va pleca la Divizia TV a Adevărul Holding, condusă de Alexandru Sassu, fostul director al Televiziunii Române.

De altfel, Alexandru Sassu este cel care i-a propus Murei Frânculescu să vină la Adevărul Holding, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI.

Din informaţiile paginademedia.ro, Mura Frânculescu va avea funcţia de Director de televiziune la Adevărul Holding.

Frânculescu a fost numită la conducerea canalului TVR 3 la înfiinţarea acestuia, în toamna anului 2008. Până atunci, a fost consilier al preşedintelui TVR, Alexandru Sassu. Înainte de postul public de televiziune, Mura Frânculescu a fost editor la Antena 1.

Foto: Strategic.ro

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Writter Writter
    M-am documentat si eu ca,am vazut niste comentarii ciudate,parca puse de copii cu handicap.Cristi,un handicapat care scrie mai sus derapeaza in culise cu vorbe pe care le auzeam prin clasa 2-a dar retardul este retard,poate fi indepartat prin munca asidua.In documentarea mea,am aflat ca Mura F a fost unul dintre pionii principali ai Antena 1,prin 93 cand a dat pe sticla pentru prima oara.Reporter(acreditat pe langa presidentie,nu orice reporter)dupa care a evoluat ajungand editor,producator Observator 19,dupa care a disparut dar la scurt aparand la TVR.Nu mi se pare ca ar fi pe dinafara cu productiile tv,din contra,cred ca ar putea da lectii multora(parerea mea)Una peste alta,vad ca evolutia ei generala confirma profesionalismul de care da dovada.Pe astia care comenteaza asa d'aidraku,i-as trimite la Socola.
  • un tvr-ist un tvr-ist
    Are drecpate teverista.
    Aia habar nu au ce inseamna o televiziune locala, tipurile de programe si ce anume se vizioneaza in provincie. De aia a mers asa de bine TVR3 incat este ca si inexistenta. Ma asteptam ca dl Patriciu dupa ideile expuse, sa faca ceva mai bun, nu sa ia niste rebuturi marca teveriste.
  • o teverista o teverista
    Sincere multumiri domnului Patriciu ca ne scapa de toate incompetentele care au fost promovate de domnul Sassu pe criterii numai de el stiute. Abia astept sa vedem si televiziunea domnului Patriciu plina de "boturi" marca TVR, ca doamnele mai sus mentionate altceva nu stiu sa faca. Si sa nu-i plingem de mila domnului Patriciu daca pierde niste bani pe mana gastii de la TVR, ca are de unde pierde. Multe realizari marete sa le dorim cu doamna de la politic si doamna de la "divertisment".Abia astept sa vad...
  • Cristi Cristi
    Mura Franculescu care la TVR era numita Muratura Franculescu :)
    Domn Patriciu spunea intrun interviu anterior ca vrea sa faca bani din Adevarul TV.
    Pai cu epavele astea de la TVR vrea el sa faca bai? TVR ul exact de4 aia nu merge bine... Ca nu are oameni care sa faca produse vandabile si alea care sunt de vandut nu stiu sa le vanda.
    Cu alde Sasu si Mura-muratura o sa faca Patriciu rahatul Ppaf.....
  • Nosferatu Nosferatu
    Prietene, altceva mai interesant n-ai gasit?
    Iata, de exemplu, inca un succes marca Realitatea Media via Mihnea Vasiliu
    http://atyqsound.wordpress.com/2010/08/02/multumiri-din-inima-realitatea-media/
    "Imi place sa cred ca am unii dintre cei mai buni manageri din piata." Sorin Ovidiu Vantu- 8 decembrie, 2009
    Mare prost!
  • publicitarul publicitarul
    mdea... am pierdut sirul directorilor rasariti la adevarul... in curind o sa fie 50 de sclavi (redactori) si de restul pina la 800... directori. Bravos, don patriciu!

Trimite un comentariu

sus