Skip to main content

27 august: Dan Diaconescu: DNA mă acuză că aş fi cerut 25 mil euro de la Ursus

 

Patronul postului OTV, Dan Diaconescu, s-a prezentat, ieri dimineaţă, la DNA, unde a fost citat în legătură cu ultimele acuzaţii de şantaj în legătură cu berea Redds produsă de Ursus, cât şi pentru a studia materialul de urmărire penală privind cauzele în care este cercetat de mai mult timp, scrie Mediafax. Dan Diaconescu a afirmat la iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), ca procurorii il acuza ca ar fi cerut mita 25 mil. euro de la compania Ursus pentru a fi stopata o ancheta jurnalistica in anul 2009, notează DailyBusiness, care citează Mediafax.

Publicitate

După ce a fost gazda unui reality-show estival, "Întâlnire pe întuneric", Andreea Raicu va continua pe aceeaşi linie, folosin du-şi experienţa acumulată pentru un nou show la Prima TV, "Miss Fata de la ţară", scrie Evenimentul Zilei. Intriga este relativ simplă: mai multe vedete, printre care Smiley sau Gina Pistol, vor participa la transformarea unei fete de la ţară într-o "divă" demnă de luminile reflectoarelor bucureştene, "aşa cum George Bernard Shaw a transformat o florăreasă într-o adevărată lady în societatea britanică", după cum precizează Andreea Raicu pentru "Evenimentul zilei". Sau, transpusă în România, un drum de la uliţa satului direct pe Dorobanţi, aşa cum spun realizatorii.


Andreea Raicu şi cele mai frumoase fete de la ţară

România Literară şi Revista 22 se numără printre câştigătorii concursului AFCN de proiecte editoriale, cele două publicaţii obţinând cel mai mare punctaj la categoria Reviste culturale şi urmând să aibă câte şase numere finanţate cu 96.228 de lei, respectiv 33.204 lei, scrie Mediafax, care citează site-ul AFCN.
România Literară şi Revista 22, printre câştigătorii concursului naţional de proiecte editoriale

Deputatul PSD Victor Socaciu a declarat, joi, că ordonanţa privind contribuţiile datorate statului de către beneficiarii de drepturi de autor a fost făcută împotriva ziariştilor care sunt "neascultători" şi a intelectualilor care nu mai văd în Traian Băsescu "salvarea", ci "eşecul" României, relatează Mediafax.
Socaciu: Prevederile privind drepturile de autor, împotriva jurnaliştilor care sunt "neascultători"

Odată cu lansarea autoturismului, tot mai multe branduri îl oferă în campaniile lor promoţionale, scrie Adevărul. Berea Ciuc şi sucurile din gama Pepsi, dar şi produsele pentru sugari de la Nestlé au mizat pe notorietatea acestui premiu şi pe dorinţa românilor de a epata. Dintre brandurile care au încercat în această vară să câştige clienţi cu ajutorul autoturismului Dacia Duster, cel mai generos este Pepsi. Campania „Un Duster pe zi până la final de vară" a fost adresată celor care au băut Pepsi, Prigat şi Lipton la 0,5 şi 0,6 litri. Valoarea totală a celor 45 de premii puse la bătaie de Pepsi a fost de 453.096 euro.
Duster, un premiu la modă

Organizatorii ediţiei de anul acesta a Webit, unul dintre cele mai mari evenimente europene dedicate mediului digital, ce va avea loc la sfârşitul lunii octombrie, la Sofia, au lansat un proiect prin care caută să-i identifice şi să-i sprijine pe "cei mai influenţi oameni online din Europa Centrală şi de Est", anunţă HotNews. Proiectul a fost lansat în 18 august şi se va încheia în data de 18 octombrie. Pe site-ul evenimentului a fost lansată o aplicaţie prin care persoanele înregistrate pot să-şi exercite "influenţa online" la nivel local sau regional şi să şi-o evalueze.
Se caută cei mai influenţi oameni online din Europa Centrală şi de Est

Adrian Boţan, Deputy Managing Director şi CEE Creative Director McCann-Erickson, este noul Preşedinte Art Directors Club România. El preia conducerea clubului de la Şerban Alexandrescu, membru fondator ADC*RO şi Creative Director Headvertising, scrie Wall-Street.ro.
Adrian Boţan este noul preşedinte ADC*RO

Compania rusă STV Film oferă 5 mil.euro pentru realizarea lungmetrajului de animaţie Tiganul 3D - "o istorie veselă din viaţa ţiganilor şi legile vieţii de zi cu zi" de către studioul de animaţie Simpals din Chisinău, scrie DailyBusiness.ro, caare citează animationmagazine.eu.

Invesţitie de 5 mil. euro într-un film de animaţie 3D despre viaţa ţiganilor. Vezi VIDEO

Foto: Mediafax, Liviu Adăscăliţei

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus