Skip to main content

6 august: Telesport intră în faliment

 

Telesport Intermedia SRL a cerut Tribunalului Bucureşti intrarea în insolvenţă, iar instanţa a admis, în data de 2 august, solicitarea societăţii care operează postul Telesport, dispunând intrarea în faliment, ridicarea dreptului de administrare şi dizolvarea societăţii. Societatea Telesport Intermedia SRL a solicitat Tribunalului Bucureşti, în data de 27 iulie, deschiderea procedurii insolvenţei, potrivit datelor publicate pe site-ul Tribunalului Bucureşti (TB), scrie Mediafax.

Telesport intră în faliment

Piaţa totală a cinematografelor din România ar putea atinge anul acesta valoarea de 150 milioane lei, estimează Raluca Moroianu, director de marketing al diviziei de distribuţie din cadrul MediaPro Entertainment. În 2009, încasările totale ale cinematografelor (gross box office) au fost de circa 87 milioane lei, potrivit datelor Centrului Naţional al Cinematografiei. La acestea se adaugă circa 8 milioane lei - sumă investită de companii în publicitatea la cinema. Principalii advertiseri în cinematografe sunt Coca Cola, Unilever, Nestlé, Michelin, Deichman şi Adidas, scrie Wall-Street.ro.
Piata cinematografelor creşte la 150 mil. lei în 2010

Compania de servicii de marketing online ValueClick cumpără site-ul de educaţie investiţională şi informaţii financiare Investopedia de la Forbes, pentru aproximativ 42 milioane dolari în numerar, notează Wall-Street.ro. Investopedia oferă vizitatorilor un glosar de termeni financiari, articole despre evenimente financiare, tutoriale, precum şi instrumente de educaţie investiţională, cum ar fi simulatoare de tranzacţii bursiere şi materiale de pregătire profesională, potrivit TechCrunch.
Forbes vinde Investopedia pentru 42 mil. dolari

După un an de scăderi, greii comunicării la nivel global au revenit pe plus în S1 2010, Interpublic Group, Publicis Groupe şi Omnicom Group anunţând venituri în creştere cu până la 15% faţă de perioada similară a anului trecut, scrie Financiarul. Dacă anul trecut anunţau cele mai mari scăderi ale cifrei de afaceri, în 2010 grupurile au depasit cele mai optimiste aşteptări, însă continuă să administreze afacerile în mod precaut.
Marile grupuri internationale de comunicare anunta cresterea veniturilor cu pna la 14,9%

Conglomeratul media american News Corporation, deţinut de magnatul media Rupert Murdoch, a anunţat pentru anul fiscal 2010, finalizat pe 30 iunie, venituri în creştere cu 8%, până la 32,8 miliarde de dolari, anunţă un comunicat al grupului, scrie Financiarul. Venitul operaţional al companiei este de asemenea pe plus cu 11% faţă de raportarea fiscală din 2009, totalizând 4 miliarde de dolari.
News Corporation a incheiat anul fiscal 2010 cu plus 8%

După un an de scăderi, greii comunicării la nivel global au revenit pe plus în S1 2010, Interpublic Group, Publicis Groupe şi Omnicom Group anunţând venituri în creştere cu până la 15% faţă de perioada similară a anului trecut, scrie Financiarul. Dacă anul trecut anunţau cele mai mari scăderi ale cifrei de afaceri, în 2010 grupurile au depăşit cele mai optimiste aşteptări, însă continuă să administreze afacerile în mod precaut.
Marile grupuri internaţionale de comunicare anunţă creşterea veniturilor cu până la 14,9%

Time Warner Inc, proprietarul postului de televiziune TNT şi al companiei media Time Inc, a raportat în al doilea trimestru din 2010 un profit net de 562 milioane de dolari (49 cenţi pe acţiune), mai mare cu 7,3% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, scrie DailyBusiness.ro.
Time Warner şi-a crescut profitul net cu 7,3% în T2, la 562 mil. $, peste aşteptări

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • laurentiu laurentiu
    uau, ce venituri se fac in media americana.
  • lucian lucian
    Gold FM s-a facut tonomat, Telesportul e pa si el, oare urmeaza Realitatea FM si Realitatea TV? Doamne ajuta!

Trimite un comentariu

sus