Skip to main content

EXCLUSIV: Răzvan Ionescu pleacă de la Adevărul: "eram prea mulţi directori acolo"

 

ACUTALIZARE: Aurelian Amurăriţei va prelua conducerea Diviziei Web a Adevărul Holding, după demisia lui Răzvan Ionescu, a declarat pentru paginademedia.ro Peter Imre. “Răzvan Ionescu va avea loc oricând la Adevărul Holding”, spune Imre. Declaraţiile lui, în text.

Publicitate

Răzvan Ionescu, directorul diviziei web Adevărul Holding, a demisionat astăzi din trustul deţinut de Dinu Patriciu. Demisia lui a fost anunţată în board, în această dimineaţă, de directorul general al Adevărul Holding, Peter Imre. Contactat de paginademedia.ro, Răzvan Ionescu a confirmat demisia:

Răzvan Ionescu, pentru paginademedia.ro:

"Am constatat că suntem prea mulţi directori în grup şi trebuia să mai tăiem din ei. Mai în serios, am avut o neînţelegere legată de ce trebuia să fac la web. Am înţeles în mod diferit eu, pe de o parte şi şefii mei, pe de altă parte."

Răzvan Ionescu a fost numit la conducerea Diviziei web în urmă cu o lună. Anterior, a condus timp de doi ani revistele Adevărul Holding şi operaţiunile de media deţinute de Dinu Patriciu în Ucraina.

După demisia lui Răzvan Ionescu, postul de Director al diviziei web va fi preluat de Aurelian Amurăriţei, în prezent director de integrare, a declarat Peter Imre pentru paginademedia.ro. Imre spune că regretă plecarea lui Răzvan Ionescu.

Unde se va duce?

"Aşa cum m-am obişnuit în ultima vreme, cu atât mai mult acum nu am o direcţie."

Peter Imre:

Răzvan Ionescu pleacă de la Adevărul Holding cu toate mulţumirile pentru activitatea lui aici. Regret extrem de mult că a luat această decizie. Oricând va dori, va avea un loc în această companie.”
“Neînţelegerile se pot rezolva. Am numai cuvinte de apreciere pentru el.”

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anca dandescu anca dandescu
    cand e ziua lui Razvan?
  • danny danny
    in sfarsit, unii s-au prins repede de "calitatile" non-ziaristului RIo
  • neli neli
    @publicitarul: zgarcit?! eu am auzit ca de 1 si 8 Martie le-a acoperit cu martisoare si flori pe colegele de la reviste, iar de ziua lui era sa dea toate in diabet de cate prajituri au mancat...
  • publicitarul publicitarul
    @neli: corect. probabil directia si-a pierdut-o de prea multe plimbari prin lume (pe banii firmei, evident), nu mai stie unde e azimutul. Sa nu-i plingem de mila, are destui bani la ciorap. la cit e de zgircit... n-a cheltuit mult din salariul ala nesimtit.
  • neli neli
    “Așa cum m-am obișnuit în ultima vreme, cu atât mai mult acum nu am o direcție.” in ultima vreme, adica de vreo doi ani sau poate mai multi... sa ne bucuram si sa-i uram succes, dara.
  • Floriana Floriana
    Multa bafta, Razvan!
  • paul S paul S
    Asta cu directorii nu-i o idee rea.
    Se simte omul mai important, mai responsabil daca e director.
    De exemplu femeia de serviciu de la toaleta femeilor de la etajul 1 ar putea fi Director Sanitar F1 Unit.
    Sau fiecare sofer ar putea fi Director Logistica B 14 PAT (numarul masinii pe care o conduce).
    Oamenii trebuie motivati, tratati cu respect.
    Si sa vedeti ce toalete curate or sa fie!
    Si sa vedeti cum vor folosi deodorant Directorii de Logistica!
    E bine sa fie toti directori!
    Iar Peter Imre, in loc de Director General sa fie Director Maresal.

Trimite un comentariu

sus