Skip to main content

Între 20-30% dintre angajaţii Adevărul Holding vor fi daţi afară

 

Publicitate

ACTUALIZARE: La doar o zi după discutarea variantei cu restrucurările de peste 20%, managementul Adevărul Holding a revenit asupra deciziei. Momentan, varianta concedierilor a fost amânată.

Între 20 şi 30% dintre angajaţii Adevărul Holding vor fi daţi afară. Dinu Patriciu îşi restructurează puternic trustul de presă pe care îl deţine.

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, până la 1 septembrie vor fi restructuraţi între 20 şi 30%  din angajaţii Adevărul Holding.

Conform aceloraşi informaţii, conducerea editorială a fost astăzi înştiinţată de noile măsuri. Zilele următoare şefii grupului de presă vor înainta listele cu cei care vor fi disponibilizaţi.

Disponibilizările se produc în contextul în care Adevărul Holding a înregistrat pierderi consistente în ultimii ani. În 2009, numai pentru ziarul Click pierderile s-au ridicat la 17,4 milioane de euro.

Pentru ziarul Adevărul pierderile s-au ridicat anul trecut la aproximativ 20-25 milioane de euro. Pe primele luni din 2010, Adevărul Holding are pierdere de aproximativ 6-8 milioane de euro.

În prezent, pe partea editorială la Adevărul Holding lucrează în jur de 600 de angajaţi.

Foto: Mediafax foto, Ovidiu Andrei

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bibi bibi
    Cum i-ati putut realiza lui Gabriel Gachi un blog fara ca el sa stie - se poate observa ca postati pe numele lui serban tot felul de ineptii.
    http://gabrielgachi.blogspot.com/ - blog realizat de "managerii" (pe cand erau la publimedia) de la Iasi, momentan in Adevarul Holding, jurnalistului Gabriel Gachi. Numai astfel, prin ura si jigniri, va tineti cu dintii de micutele scaune, fragile, pe care le aveti.
  • mircea mircea
    dar ... un ziar "plin de publicitate" merge mana in mana cu continutul si vanzarile efective ale ziarului ... in cazul de fata fiind moka... iar cum nu tot ceea ce e gratis e si bun...
  • Mihai Mihai
    Da Serban
    il stiu pe Avi de la vinzari e plecat de la un ziar tabloid si a lucrat acolo cu Petru. Acolo il avea ca sef pe unul Medvedev ca il tinea in puf , il ajuta cu bani, ii facea toate contractele si el incasa numai comisioanele, cu masina de servici, telefon , calculator de toate....era omul lui de incredere. M-am intilnit cu Avi saptamina trecuta il vorbea de rau pe fostul sef , vorbea fff urit de el. Urit caracter dupa ce la ajutat omul ala atita. De aici iti dai seama de caracterul omului.
  • paul S paul S
    Vai dar ce lucruri urate citesc despre acest Petru!!!!
    Vai dar ce smecherii se fac acolo in "dulshi targu' Ieshilor" !!!
    Imi aduceti aminte de unul... Cornete parca il chema.
    Cica Cornete asta era asa bun scamator incat tiparea carti italienesti in extremul orient.
    Ce-o mai fi cu el? O mai trai? Cine stie?
    Dar legenda lui va ramane pururea in anale.
  • Lica Ciuvica Lica Ciuvica
    Petru de la Adevarul Iasi.. mister publisher, manager de valoare.. Va puteti imagina voi ca daca i-ar stopa cei de la Bucuresti macar combinatiile cu carti verzi pe care le face , si invartelile cu traseele pentru transportul Adevarului de seara pe rute , date preferential , si din urma caror transportatori primeste cota parte, daca s-ar stopa macar toate astea nu ar mai fi necesara nici macar o concediere la Iasi... Dar na, pestele de la cap se impute, si asta nu o sa se schimbe nicaieri niciodata! Petre, tu laudati singur profesionalismul , si strigati singur dorinta de promovare spre Bucuresti prin intermediul blogului lui Petrisor. Sigur Imreii si Patriceii de-acolo citesc posturile astea si te vor auzi. Dar poate au si pic de orgoliu managerial in sangele lor, sa-ti verifice activitatea zilnica de la voi din Iasi, sa vada ca salariul pe care ti-l dau ei reprezinta un mic procent din ceea ce "beneficiezi" tu prin miscarile de magician/manager/publisher/smecher pe care le faci cu banutii lui Paturica. Ce zici Petre? tot iti mai doresti sa arunce Bucurestiul un ochi pe-aici? Imi dai o carte verde la jumatate de pret ca sa nu mai postez mai multe? Hai batrane ca stiu ca se poate.....
  • serban serban
    Mai oameni buni ,
    Petru - IASI are 2 catelusi(Avi si unul venit de nicaieri , mai amarit dar mai loial) care ii maninca din palma de la publicitate care spun ca nu au target la vinzari , care au salariu fix de 15 mil si ca nu sunt multumiti de procentul care il incaseaza din vinzari, vor mai mult. VINDETI MAI MULT CA DOAR SUNTI BUNI , NU? Cind ii vezi spun ca muncesc de se rup, dar ei sunt in mall/carrefour la cumparaturi . Sunt convins ca Petru le-a dat sarcina de servici sa il laude pe net .
  • gabi gabi
    PETRU - publisherul de la Iasi , a fost dat afara de la Ringier , a fost somat si a trebuit sa plece de la Publimedia si acum se da profesionist la Adevarul si banuiesc ca acum vrea la Bucuresti! Tovarasul asta falimenteaza tot pe unde ajunge . In presa ieseana se spune ''AI PETRU , AI FALIMENT''
  • Lica Ciuvica Lica Ciuvica
    Asa e Ovidiu , exact de asta ma amuzam si eu acum. Din pacate , cunosc si eu elementul, pardon, publisherul, Petrica , omul adus in discutie, iar ceea ce a postat @George Predoi mi se pare a fi insusi maria sa care le sugereaza sefilor de la Bucuresti sa aiba mare girja de un asemenea profesionist. PENIBIL :) . Banuiesc , ca redactia Adevarul iasi a primit un target fix dis de dimineata : cine are mai multe postari de bine pe blogul lui Petrisor, nu ajunge pe lista celor 25 % . Stim si noi aici la Bacau ce matrapazlacuri se invart acolo la Iasi impreuna cu super-managerul, si sunt convins ca intr=o buna zi se va curata si acolo infectia, pardon, profesionalismul . Cu stima.
  • matei matei
    Daca baietii de la Iasi sunt asa de buni pe cit spun inseamna ca au contracte de publicitate , ziarul e plin de reclama , iar sefi de la Bucuresti nu vor da nici un angajat afara ! Un ziar merge bine daca sunt bani din publicitate si implicit oameni din departamentul de vinzari sunt BUNI! Daca se dau oameni afara inseamna ca BAIETII de la vinzari sunt slabi sau nu isi fac treaba .
  • ovidiu ovidiu
    Eu inteleg frustrarea departamentului de vinzari care simte nevoia sa se laude cu nereusitele lor sub diferite nume - MIHAI - PAUL----sau altii. Mai reusiti sa mai si munciti sau stati pe net tot timpul sa va laudati ????Sunteti citiva omuleti care sub diferite nume incercati sa va laudati cit de minunati sunteti si mai vreti sa va si promoveze pe la Bucuresti. Diferenta este fffff mare intre redactie si departamentul de vinzari. Redactia isi face treaba cu multa umilinta si isi vad de treaba lor iar specialisti in vinzari din umbra lui Petrica isi rezolva problemele de familie , in timpul serviciului sub pretextul ca sunt la clienti iar vinzarile sunt O !!!!VINZARILE SE VAD PE ZIAR - NU sunt machete , deci nu sunt bani! Cit despre limbajul vostru - va caracterizeaza- inculti si needucati ! VA SUPARA SI VA SPERIE ADEVARUL ! Oricum baieti eu va doresc sa va creasca salariile pentru incompetenta , sa va rezolvati toate problemele cu casa , cu familia cu tot ca doar traim in Romania si SMECHERIA si MINCIUNA e la rang inalt. Eu cred ca voi astia de la Iasi - departamentul de vinzari trebuie promovati pentru ca voi sunteti destepti si cu gura mare iar restul tarii nu ne dam seama cit de INCOMPETENTI sunteti! Acum START- scrieti cit de buni sunteti, va asteptam mesajele, dar sa nu uitati sa mai munciti putin si pe la clienti sa dati !!!
  • George Predoi George Predoi
    PETRU, publisherul de la Iasi este cu adevarat un profesionist in aceasta industrie. Este tipul de manager de care presa scrisa are nevoie. Habar n-am ce pregatire teoretica are dar are o experienta de invidiat si stie cum se manageriaza un ziar. Ii sugerez dlui Peter Imre sa aiba mare grija de el, eventual sa-l aduca in Bucuresti, ma indoiesc ca are printre MANAGERII lui oameni de valoare lui Petru.

    Este destul de jenant ca atatia jurnalisti/tehnoredactori/sociologi/psihologi au fost transformati peste noapte in manageri ai presei scrise. Asta este una din cauzele decaderii acestei industrii: sefi fara viziune, oameni care nu inteleg ca un ziar/revista este un business si tb sa aduca profit, manageri care habar nu au cum sa-si selecteze/motiveze angajatii astfel incat sa poata crea echipe (cu atat mai mult cu cat in aceasta industrie forta de munca este cel mai pretios asset).

    Se pare ca domnii de la Adevarul au facut/fac aceleasi greseli pe care le-au facut cu ani de zile in urma cei de la Ringier, Realitatea, Media Pro, etc, etc.

    Le doresc bafta!
  • Mihai Mihai
    Ovidiule,

    Esti handicapat rau de tot, mai baiete...Oamenii de la Iasi in frunte cu Petru au cele mai mari vanzari de publicitate in comparatie cu celelate filiale Adevarul din tara! Iar acest lucru se poate verifica cu usurinta. Tu probabil ca esti un limbric frustrat care faci deja parte din cei 20 -30 % fosti...
  • paul S paul S
    @ovidiu

    Si eu am un prieten foarte bun, foarte apropiat.
    Dar prietenul meu este si mai tampit, si mai prost, si mai puturos, mai mizerabil decat asta al tau.
    Nu exista jigodie mai mare decat prietenul asta al meu.

    Mare noroc au gunoaiele astea ordinare sa aiba asa prieteni de nadejede cum suntem noi, mai Ovidiule!!

    Nu ne merita!!!
  • Paturica Paturica
    Da, sigur va fi o restructurare pe criterii profesioniste. Luni seara s-a dat ordin tuturor sefilor de departamente sau sefi regionali sa intocmeasca o lista cu cei propusi pentru disponibilizare si asta in maxim 30 de minute. Profesionism, nu?
  • Tudor Tudor
    Asta de se semneaza ovidiu. esti un prost, un tolomac si toate la un loc. Daca ai tu un prieten la Iasi, acum ce faci, il "dai in gat" ca sta si freaca menta? apropo, acolo chiar nu se freaca menta, iar oamenii de acolo sunt super profi, atat Petru cat si ceilalti baieti. Dar tu esti un oligofren. vanzari de publicitate nu sunt recent pentru ca managementul este unul idiot. Iar tu esti tot un oligofren. Punct

Trimite un comentariu

sus