Skip to main content

Mona-Lisa Caravaniez este noul Managing Director al Ogilvy&Mather România

 

Mona-Lisa Caravaniez preia, începând cu această lună, conducerea echipei Ogilvy&Mather România, din poziţia de Managing Director. Aceasta o va înlocui pe Gina Leu, care a ales “să ia o perioadă sabatică în cariera sa”, potrivit Manuelei Necula, CEO Ogilvy Group România.

Publicitate

Despre Mona-Lisa Caravaniez:

Mona-Lisa Caravaniez are o experienţă profesională de14 ani în arii diverse ale comunicării şi de portofoliul ce a inclus conducerea unor afaceri din cele mai variate categorii (P&G Balkans- coordonare regională, Raiffeisen Bank, Danone, Ursus, Efes, Allied Domeque, BCR Erste, Chio, Toyota, etc).

Manuela Necula despre plecarea Ginei Leu de la Ogilvy:

“Am înţeles demult că, atunci când un om pe care îl respecţi şi apreciezi, simte cu putere că trebuie să facă un anumit lucru, e mult mai corect să-l încurajezi decât să încerci să-l convingi de contrariul. Aşa că, aş vrea să-i mulţumesc Ginei pentru cei cinci ani petrecuţi împreună în Ogilvy şi să-i urez să se bucure cu adevărat de această perioadă sabatică.”

Despre Ogilvy&Mather:

Ogilvy&Mather este o agenţie de publicitate full service din România, prezentă pe piaţă încă de la inceputurile acesteia, din 1994. Printre clienţii agenţiei se numără mărci precum: Kraft Foods Romania, COSMOTE/Germanos, Millennium Bank, Lenovo, WWF. La nivel internaţional, agenţia face parte din reţeaua Ogilvy&Mather Worldwide, care aparţine grupului WPP.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • zuza zuza
    Wow. Si-au facut echipa oamenii de la Ogilvy! Nu stiu insa cu ce isi ocupa timpul ca fug Clientii si nu spre ei, de la ei.
  • roxy roxy
    pazea ca vine! ogilvy is in (bigger) trouble...

Trimite un comentariu

sus