Skip to main content

Reîncep Happy Hour, Acces Direct şi Naşul

 

Emisiunea Happy Hour cu Măruţă, noul Acces direct de la Antena 1, Evenimentele zilei şi Naşul" de la B1 TV revin de astăzi pe micile ecrane cu formate noi, decoruri reîmprospătate, noi invitaţi şi chiar cu noi prezentatori.

Publicitate

La Pro TV, începe un nou sezon de “Happy Hour”, emisiune care intră astfel în cel de-al treilea an de existenţă. Prima ediţie de după vacanţă a emisiunii ”Happy Hour” îl are ca invitat pe “primul barbat din lume care a nascut”, americanul Thomas Beatie. Concurentul Acces Direct, acum cu Simona Gherghe prezentator, îi aduce la Antena 1 pe părinţii Mădălinei Manole.

”Barbat din punct de vedere legal, Thomas s-a nascut femeie si a facut o operatie de schimbare a sexului, pastrandu-si totusi organele reproducatoare interne feminine. Veti vedea luni la ”Happy Hour” un personaj care a lasat mapamondul cu gura cascata”, a declarat vedeta Pro Tv într-un comunicat al postului. Emisiunea va debuta şi cu o transmisie live în format HD.

Părinţii Mădălinei Manole, arma Simonei Gherghe în lupta cu Măruţă pentru audienţă

Prima ediţie din acest sezon a emisiunii “Acces Direct” de la Antena 1, prezentată de Simona Gherghe, îi aduce astăzi în platou pe părinţii Mădălinei Manole. Pe parcursul întregii săptămâni, soţii Manole vor dezvălui detalii necunoscute din copilăria, adolescenţa şi tinereţea fiicei lor. Mai mult, Eugenia şi Ion Manole vor povesti şi despre relaţia cântăreţei cu soţul ei, Petru, anunţă Libertatea.

Reamintim că reprezentanţii Antena 1 anunţau, pe 19 august, că din această toamnă, Mădălin Ionescu nu va mai prezenta emisiunea care l-a consacrat.

"Naşul" împlineşte 9 ani la B 1

"Naşul", unul dintre cele mai longevive talk show-uri revine astăzi în direct, pe B1. La finalul acestui an, emisiunea va împlini nouă ani de existenţă. Radu Moraru va prezenta emisiunea de luni până joi, în intervalul 20.00-24.00.

Tot pe B1, astăzi îşi reia cursul şi emisiunea "Evenimentele zilei", moderată de Alina Stancu. Prezentatoarea dezbate alături de jurnaliştii cotidianului "Evenimentul zilei" Horia Ghibuţiu şi Mircea Marian cele mai importante subiecte apărute în ediţia ziarului, dar şi evenimentele la zi( de luni până joi, de la ora 14.00 la 18.00, iar vineri de la 14.00 la 17.00). Acest format a fost lansat în iunie 2009.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristiana cristiana
    e o greseala in stire: happy hour intra in al 4-lea an de existenta. emisiunea a debutat in 2007, deci acum incepe al patrulea an, nu al treilea.
  • adyzzu adyzzu
    e bine de stiut orarul in care vor fi difuzate emisiunile, pentru a ne inchide la timp televizorul;)
  • lucian lucian
    La ProTV, aceiasi Marie cu aceiasi palarie, la Antena1, aceiasi palarie, dar cu alta Marie. Toate-s vechi si noi sunt toate. Pacat de Simona ca o sa-si distruga imaginea.

Trimite un comentariu

sus