Skip to main content

Tempo Advertising a câştigat contul de comunicare al companiei care produce Faringosept

 

Tempo Advertising, parte a Tempo Creative Group, va gestiona comunicarea pentru Terapia Ranbaxy în România şi va elabora strategia de brand pentru produsele Faringo (cu sub-brandurile sale: Faringosept, FaringoTusiv, FaringoImun), ASPA (cu sub-brandurile sale: Aspacardin, Aspacardin Omega3, AspacardinQ10) şi Artoflex.

Publicitate

Contul Terapia Ranbaxy a fost câştigat în urma unei licitatii la care au luat parte mai multe agentii din domeniu, provocarea ridicata initial de brief fiind designul de ambalaj al produselor. Alături de oferta de design, Tempo Advertising şi-a îmbogăţit prezentarea, adăugând şi propuneri pentru elaborarea strategiei de comunicare şi de branding.

Tempo Advertising a mai lucrat pentru clienţi din domeniul medical precum: Roche, Labormed, Euroclinic sau Actavis. În prezent, Tempo Creative Group oferă servicii de comunicare pentru Centrul Medical Unirea.


Despre Tempo Advertising:

Tempo Advertising este parte a Tempo Creative Group, care include patru companii specializate: Tempo Advertising – servicii de creaţie, Rogalski Grigoriu Public Relations – servicii de relaţii publice, Kinecto – servicii de comunicare digitală şi Orchestra – servicii de BTL şi print production.
Portofoliul de clienţi ai Tempo Advertising include companii locale şi internationale, precum: BCR, Danone, Colgate Palmolive, LG, Orange, URBB, Baneasa Development, Adevărul, Generali, Berarii României, InterStar, Lego, Mercedes Benz, InterAgro, Cinema City.

Despre Terapia Ranbaxy:

În iunie 2006, Ranbaxy Laboratories Ltd. a anunţat finalizarea procesului de achiziţie de către Ranbaxy Netherlands BV a 96,7% din compania românească de produse generice Terapia SA, înfiinţată în 1921.
Ranbaxy Laboratories Limited este o companie internaţională de produse farmaceutice integrată, bazată pe cercetare, cu sediul central în India. Compania îşi deserveşte clienţii din peste 125 de ţări şi are operaţiuni de producţie în 7 ţări. Ranbaxy este un membru al grupului Daiichi Sankyo, un inovator farmaceutic global cu sediul central în Tokyo, Japonia.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Abyss CREW Abyss CREW
    Excelent! Vad un spot grandios: doi jucatori de tenis, tribuna se manifesta ca la un meci de fotbal... toti striga (cu manie proletara) "TU CU CINE FACI BANING?"
    Player 1 este intr-un vadit disconfort, vrea sa spuna ceva... disperat arata spre gat (este clar ca este o situatie limita).
    Player 2 vine spre fileu si ii intinde un blister FARIEPT.
    Player 1 inghite pastilutza, se relaxeaza instantaneu si cu fatza spre tribuna spune: "FARIEPT - ca sa strigi cat vrei cu cine nu mai vrei sa faci baning!"

Trimite un comentariu

sus