Skip to main content

13 septembrie: Mădălina Manole, filmul unei morţi vândute pe bucăţi

 

Caseta video filmată de cântăreaţa Mădălina Manole înainte de propria sinucidere a fost difuzată, strategic, la Pro TV, într-un război surd al audienţelor cu rivalii de la Antena 1, scrie Evenimentul Zilei.ro. Telenovela Mădălina Manole, eclipsată de "filmele poliţiste" care se derulau pe canalele de ştiri, a ajuns într-un punct cutremurător: caseta video filmată de cântăreaţă înainte de a-şi lua zilele a trecut prin mâinile poliţiştilor şi, adusă de fostul soţ al artistei, Petru Mircea, a fost difuzată la Pro TV, în emisiunea lui Cătălin Măruţă. Petru Mircea, care a găsit câteva noi probe, a ales să le prezinte în episoade la "Happy Hour", de fiecare dată anunţând o continuare încă şi mai ofertantă: cea de-a doua parte a scurtei scrisori de adio, citită iniţial pe jumătate, jurnalul personal al artistei (ocazie cu care Pro TV a reuşit şi un titlu de un umor negru: "Jurnalul Tristeţii" la "Happy Hour") şi, în cele din urmă, caseta video de adio, un obiect pentru care unele televiziuni ar fi plătit scump, aşa cum estimează analiştii media.

Mădălina Manole, filmul unei morţi vândute pe bucăţi

Ziua a treia după arestarea lui Sorin Ovidiu Vîntu a adus pe scena media un nou subiect: lichidarea omului de afaceri, scria sâmbătă HotNews. Tema a fost lansată de Bogdan Chirieac, care s-a întrebat, la Realitatea TV, dacă nu cumva se încearcă lichidarea lui Vîntu, la o zi după ce aceeaşi televiziune anunţase că unul dintre câinii lui Vîntu, "orb şi inofensiv", fusese împuşcat în picior în timpul percheziţiei din strada Paris. "Mă întreb serios dacă nu se încearcă chiar lichidarea lui Sorin Oividiu Vîntu", a spus Bogdan Chirieac, care a adăugat că "sicofanţii decerebrati ai preşedintelui încearcă să etufeze" acest subiect. El a precizat că nu crede că acest dosar a fost adus la suprafaţă pentru a acoperi în media discuţiile legate de remanierea guvernamentală sau scrisoarea de intenţie cu FMI.

Avocaţii lui Vantu, ziua trei. Bogdan Chirieac: Mă întreb serios dacă nu se încearcă lichidarea lui Sorin Oividiu Vîntu. Bolcaş: Arestarea poate să-i fie fatală

Grupul BBDO România şi-a lansat recent prima agenţie specializată pe digital, prin absorbţia shopului de creaţie Kaleidoscope. Nora Marcovici, CEO al grupului, îşi propune ca în următorii trei ani să aducă grupul în topul primilor trei jucători în comunicarea online, scrie Wall-Street.ro. €œUn pas decisiv a fost făcut de BBDO în sfera comunicării online mai demult, prin divizia MyWeb, care a ajuns să gestioneze o mare parte a bugetelor de online ale grupului. Deci, BBDO construieşte în zona comunicării digitale de ceva vreme”, a spus Nora Marcovici pentru Wall-Street. Pornind de la absorbţia Kaleidoscope, Marcovici îşi propune să dezvolte grupul pe online până când va ajunge, în 2013, în topul primilor trei jucători de pe piaţă. Tot atunci, 7% din cifra de afaceri a grupului ar urma să fie generată de online.
Nora Marcovici, BBDO: În 3 ani, vrem că 7% din afacerile grupului să fie generate de online

Euforia TV a lansat noua grilă de toamnă, cu programe noi pentru femei active şi moderne care vor să-şi petreacă timpul liber într-un mod relaxat şi distractiv, scrie Jurnalul Naţional. În grilă şi-au găsit locul programe de cooking, de lifestyle, dating, reality şi divertisment. Astfel, la emisiunea "Bărbaţi pe bandă rulantă", prezentat de Adi Nartea, cinci fete cu tipologii diferite pun întrebări, dau calificative, fac predicţii şi au de ales din zeci de bărbaţi. Programul va începe în 15 septembrie.
“Bărbaţi pe bandă rulantă”, show nou la Euforia

Revista The One este prima revistă glossy de lifestyle feminin din România care se pregăteşte să aducă pe piaţă un număr în care pictorialul de copertă, dar şi alte fotografii din interior sunt realizate 3D, scrie Evenimentul Zilei.
Prima revista glossy de lifestyle feminin 3D din Romania

Iniţiativa lui Silviu Prigoană de a trece presa scrisă şi site-urile de ştiri sun autoritatea CNA generează noi reacţii:

Răsvan Popescu, preşedintele CNA, a declarat pentru Mediafax că, în Uniunea Europeană, eventualele încălcări ale legilor în presa scrisă sunt sancţionate numai de justiţie. "Eu nu am văzut acest proiect. România este ţară membră a Uniunii Europene, iar în Uniunea Europeană nu există autorităţi publice care să licenţieze sau să sancţioneze presa scrisă. Orice eventuale încălcări ale legilor în presa scrisă sunt sancţionate numai de justiţie", a spus Răsvan Popescu.
CNA: În Uniunea Europeană, încălcările legilor în presa scrisă sunt sancţionate de justiţie

Deputatul PDL Silviu Prigoană susţine că proiectul său privind presa scrisă şi online nu vizează limitarea libertăţii presei sau instituirea cenzurii, ci "curăţarea spaţiului public de acele publicaţii apărute peste noapte, pentru care nu îşi asumă nimeni răspunderea", scrie Mediafax. "Referitor la proiectul de lege privind modificarea legii nr.504 din 2002, a audiovizualului, fac următoarele precizări: ca patron de presă, înţeleg mai bine decât mulţi alţii necesitatea libertăţii de exprimare, însă nu înţeleg să permitem ca profitori mărunţi să murdărească spaţiul public cu ziare de o noapte sau o săptămână, al caror scop unic este distrugerea imaginii publice a unor persoane sau idei; proiectul de lege a fost depus în perioada de autosuspendare din PDL, nefiind discutat în cadrul partidului, cu actualii mei colegi; nu am susţinut niciodată că am depus proiectul având sprijinul partidului", menţionează Prigoană.
Prigoană: Proiectul meu nu vizează limitarea libertăţii presei, ci curăţarea spaţiului public – Mediafax

Cristian Tudor Popescu a declarat pentru Mediafax, despre proiectul lui Silviu Prigoană de trecere a presei scrise şi online sub autoritatea Consiliului Naţional al Audiovizualului, că poate exista un organism care să reglementeze cele 2 domenii, dar acesta nu poate fi CNA, care este numit politic. "Văd că domnul Prigoană este plin de iniţiative. După ce vrea să reglementeze problema prostituţiei, vrea să reglementeze şi chestiunile presei, probabil inspirându-se din primul proiect. Se poate imagina ideea unui organism care să reglementeze presa scrisă şi online, dar acesta nu poate fi CNA , nu are căderea necesară", a spus Cristian Tudor Popescu.
CT Popescu, despre iniţiativa lui Prigoană: CNA nu are căderea necesară să reglementeze presa scrisă

PDL transmite că iniţiativa prin care se doreşte ca presa scrisă şi cea online să fie reglementată de CNA îi aparţine exclusiv deputatului Silviu Prigoană şi că formaţiunea a respectat în permanenţă libertatea presei, inclusiv când mass-media a avut o atitudine exagerată faţă de democrat-liberali, scrie Mediafax.
PDL spune că respectă libertatea presei şi nu susţine iniţiativa lui Prigoană

Grupul Lowe semnează campania de relansare pe piaţa locală a Kinder Surprize, aflat în portofoliul producătorului de ciocolată Ferrero, notează DailyBusiness. Grupul comunică integrat relansarea Kinder Surprize, prin agenţia de media Iniţiative (care a câştigat la finalul lui 2009 licitaţia media pentru toate brandurile Ferrero), agenţia de creaţie Lowe, de digital HyperActive, şi de relaţii publice Lowe PR.
Lowe şi Iniţiative semnează relansarea Kinder Surprize în România

"Un Show Păcătos" revine din 13 septembriem pe Antena1 cu noi subiecte picante, scrie Jurnalul Naţional. Aşa cum şi-a obişnuit telespectatorii, Dan Capatos îi va avea alături pe Mircea N. Stoian şi Bianca Drăguşanu.
Capatos se întoarce

Sursă foto: Adi Stoicovici, Mediafax Foto

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tataee Tataee
    *trecute
  • Tataee Tataee
    mihai, a fost cel mai urmarit program al saptamanii trecuta. aproape de 8%.
  • mihai mihai
    ce audiente a avut aseara filmul STATE SI FLACARA VACANTA LA NISA , difuzat de protv?

Trimite un comentariu

sus