Skip to main content

20 septembrie: SBS închide One FM şi vrea un post de rock pe aceeaşi frecvenţă

 

Grupul de media SBS Broadcasting, care operează în România televiziunea Prima TV, dar şi radiourile Magic FM şi Kiss FM, va închide postul One FM, nişat pe muzică electronic şi dance, urmând să lanseze pe aceeaşi frecvenţă tot un radio de nişă, dar cu target total opus: fanii muzicii rock, scrie Daily Business. One FM va mai emite o perioadă doar în online.

Rock-ul, mai tare decat dance-ul: SBS renunta la One FM si pregateste frecventa pentru acorduri heavy-metal

Din octombrie, moderatoarea emisiunii "6! Vine presa" de la postul B1, Livia Dilă, se va afla la pupitrul emisiunii de la TVR 2, scrie Evenimentul Zilei. Fosta prezentatoare de la postul B1 urmează să fie, din 4 octombrie, noua vedetă a "Orei de ştiri", emisiunea zilnică de la orele 22.00, de la TVR 2. Schimbarea are loc odată cu introducerea grilei de toamnă. Până acum, la pupitrul emisiunii informative de pe TVR2 se afla, de luni până joi Mirela Nagâţ, iar în weekend Monica Ghiurco.

Livia Dilă, la "Ora de ştiri" din TVR

Pamela Anderson vorbeşte despre maternitate, nuditate şi petrecerea Playboy la care a participat vineri, la Palatul Snagov, azi, în emisiunea "Happy Hour", scrie Mediafax, care citează un comunicat al televiziunii, informează televiziunea. Vedeta a acordat un interviu echipei "Happy Hour", în care a vorbit despre maternitate, nuditate, dar şi despre cum îşi imaginează viaţa la adânci bătrâneţi. Interviul nu a avut loc în studioul în care se desfăşoară în mod obişnuit emisiunea lui Măruţă ci la petrecerea Playboy Mansion Revisited organizată la Snagov, vineri, la care diva a fost invitat de onoare.
Pamela Anderson este invitată luni în emisiunea "Happy Hour" de la Pro TV

Din 1 octombrie, elevii îşi vor putea demonstra abilităţile de reporteri şi vor avea acces la "pregătire virtuală" prin intermediul unui post TV on-line, scrie Evenimentul Zilei. Serbările de început şi sfârşit de an, lecţiile, competiţiile sportive, poveştile elevilor merituoşi sau interviurile cu profesori de dicaţi, toate vor putea fi vizionate la "Televiziunea Elevilor", pe internet. Fiecare şcoală din ţară îşi poate posta gratuit propriile filmuleţe, iar conţinutul media va fi moderat de câte un reprezentant al fiecărei unităţi de învăţământ. Pentru asta, profesorii trebuie doar să creeze un cont pe platforma site-ul televiziuneaelevilor.ro. Proiectul, demarat de Asociaţia "Bucuria Copiilor, Bucuria Noastră", are sprijinul Ministerului Educaţiei, astfel încât, de la 1 octombrie, va intra "în eter".
"Marea împăcare" între şcoală şi televiziune

Postul B1 a lansat sâmbătă, de la ora 22.00, un nou talk-show generalist, "Zece plus", moderat de Cristian Gava, scrie Evenimentul Zilei. Cristian Gava, împreună cu invitaţii săi, va dezbate în talk-show-ul "Zece plus" (difuzat în fiecare sâmbătă seara, în intervalul orar 22.00-00.00), subiecte diversificate, pornind de la socio-politică, până la istorie şi cultură. Emisiunea va avea o rubrică permanentă, "Ora de cultură", şi altele care vor fi alese în funcţie de evenimentele din săptămâna respectivă.
"Zece plus", un talk-show de weekend

Proiectele Cook'n Rolla - dezvoltat de Trilulilu, Zelist Monitor - dezvoltat de Treeworks, Scoala de Bani - dezvoltat de Rogalski-Grigoriu sau Decat o Revista - Facebook se numără printre câştigătorii Premiilor Webstock 2010, acordate joi seară la finalul evenimentului Webstock, scrie HotNews, pe scurt. În total au fost 40 de câştigători, 12 proiecte primind trofeul Webstock. Ediţia din acest an a evenimentului, dedicată viitorului social media, a înregistrat, potrivit organizatorilor, un record de audienţă, atrăgând peste 700 de participanţi. Vezi lista completă a câştigătorilor Webstock Awards aici.
Pe scurt: Câştigătorii Webstock Awards

O nouă reclamă pentru Nokia N8, filmată cu ajutorul unui microscop şi al modelului respectiv de telefon, a intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai mic personaj animat filmat vreodată, informează Wall-Street.ro şi DailyBusiness.ro, care citează Brandrepublic. Reclama, realizată de o Wieden+Kennedy din Londra, o are ca protagonistă pe Dot, o fetiţă de 9 milimetri care se trezeşte într-o lume magică şi care în curând descoperă că toate lucrurile încep să se prăbuşească în jurul ei.

Bertelsmann, unul dintre cele mai mari grupuri de presă din Europa, a anunţat că va înfiinţa o academie de jurnalism la Hamburg, Germania, care va fi funcţională de la sfârşitul anului 2011, scrie Jurnalul Naţional, care citează Mediafax. International Academy of Journalism, instituţia înfiinţată de Bertelsmann, va fi dedicată în principal jurnaliştilor care provin din ţări unde libertatea presei şi cea de expresie sunt ameninţate de regimurile politice. Ziariştii care vor studia la noua academie vor beneficia de metode de studiu la distanţă. Preşedintele Comisiei Europene, José Manuel Barroso, patronează această iniţiativă, iar şefii editoriali ai unor săptămânale germane celebre precum Stern, Spiegel şi Die Zeit vor face parte din consiliul consultativ al instituţiei.
Academie de jurnalism, patronată de José Manuel Barroso

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • BlogdeProst BlogdeProst
    Daca Pamela Anderson e la Happy Hour, oare sa ne asteptam la Carmen Electra la Acces Direct...?
  • laurentiu laurentiu
    vad ca numai EVZ da stiri despre B1. amuzant. :)

Trimite un comentariu

sus