Skip to main content

Ce vrea spotul România, trezeşte-te! de pe Antena 3?

 

Arde-i! La ţepe în Piaţa Victoriei” spune un spot asumat şi difuzat de postul de televiziune Antena 3. Care este scopul acestui clip? Ce transmite postul? Dacă este promo, ce ...promovează? Clipul este construit pe acelaşi tipar cu un alt film, interzis de CNA în urmă cu doi ani. (clipurile, în continuare).

Publicitate

Contactat de paginademedia.ro, Mihai Gâdea, directorul Antena 3, nu a făcut niciun comentariu legat de filmuleţ.

În urmă cu doi ani, un clip asemănător, cu aceeaşi atmosferă orwelliană, a fost interzis de CNA. Spotul Alege-ţi stăpânii cu grijă, au argumentat atunci membrii CNA, are un “mesaj negativ” şi a fost considerat un clip cu un puternic caracter electoral.

Alege-ţi stăpânii cu grijă!

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mugur mugur
    Daca ar fi mai multe televiziuni care sa produca si sa si difuzeze astfel de clipuri, poate ca si-ar da seama unii romani ca ne indreptam spre o dictatura basesciana. Din pacate, cainii latra, caravana trece ... Felicitari, oricum, pentru Antena 3 !
  • yodda yodda
    m-as mira sa fie facut de cineva de angajat la intact. Este cumparat sau furat de pe net mai degraba, parca circula pe youtube astfel de filmulete. De ar fi avut oameni care sa faca animatie 3D ca aceasta sigur ar fi plecat din trust pentru un salar mai bun
  • dan dan
    baiatul asta de face animatiile 3D cred ca are prea mult timp liber la antene si din cand in cand mai produce cate un filmulet pe gusturile lui Felix si ca sa-si justifice salariul

Trimite un comentariu

sus