Skip to main content

Directorul financiar de la Caţavencu şi-a dat demisia

 

Mirela Dragnea, director financiar al Caţavencu S.A. şi-a dat demisia din poziţia pe care o ocupă de patru ani.

Publicitate

Contactată de paginademedia.ro, Mirela Dragnea a declarat că a luat decizia de a pleca din grupul Caţavencudin motive personale”.

Mirela Dragnea a venit în grupul Realitatea Caţavencu în 2006, după ce, anterior, a lucrat mai mulţi ani ca director financiar în MediaPro. La Caţavencu S.A. s-a ocupat de Academia Caţavencu, dar şi de celelalte publicaţii pe care le deţinea grupul (care ulterior au fost fie închise – Cotidianul, Business Standard, fie vândute – Aventuri la Pescuit, Superbebe, Bucătăria pentru toţi, 24Fun, Tabu).

Sursa: Money.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • publicitarul publicitarul
    @dStanca:pina sa cistig suma pe care ai furat-o, am de platit 7000 lei la fisc penalitati si asigurari neplatite de firma pe care cu onor ai condus-o. ce-ati facut cu banii nostri pe care trebuia sa-i dati la stat???? angajati pe drepturi de autor, fara pensie si cu darile neplatite la stat, asta suntem noi, fostii tai angajati. sa-ti fie rusine ca mai ai tupeul sa vorbesti.
  • Horatius Horatius
    Asta înseamnă oare că ne vom încasa salariile restante și compensatorii?
  • Sicu Sicu
    Eu imi doresc sa cistig suma pe care pe care nu ati platit-o la stat... La fisc, posta etc. Nu mi-ar dauna nici suma cu care i-ati pagubit pe privati. Privati care va cer falimentul si inchiderea ultimei reviste din grup. Ati pretins despre creditori ca v-au certut sa faceti revista aia in continuare iar lumea v-a crezut fara sa ii intrebe si pe ei. Fara sa observe absurdul situatiei. Scumpe rau convorbirile telefonice in ziua de azi..
  • dStanca dStanca
    Cata vreme va ascundeti in spatele unor pseudonime, se vede clar cine are probleme de caracter. E vreunul din voi suficient de curajos sa discute fatza in fatza? Cu siguranta, nu. Daca da, va invit. Casa Presei Libere, corp A3, etaj 2. Ultimul birou de pe hol.

    @Publicitarul: Amice, iti doresc sa castigi de azi inainte exact suma pe care am furat-o eu.
  • gigi curaj gigi curaj
    @dStanca. Ce sa-ti zic viteazule, ai si tu curaj sa-l numesti tot atata cat are el sa se iscaleasca in clar.
  • george george
    Buna strategia Dragos! Atribui toate "mizeriile" unui singur scelerat care posteaza din "frustrare" pe siteuri si cu asta ai anulat tot. Eu nu cred ca aveti un singur contestatar pe acest site.
  • publicitarul publicitarul
    @dStanca: controleaza-ti exprimarea si nu-i jigni pe cei care posteaza aici lucruri care nu-ti convin. adevarul doare, nu? da, repet, ati furat de-ati rupt, si tu, si sorel, si mihnea vasiliu, si buscu si madam dragnea. si stai linistit, n-am luat leafa de acolo, dar lumea presei e mica si se afla toate, mai devreme sau mai tirziu.
  • sandi sandi
    @dStanca. vrem nume! Vrem nume! Hai ca am pus si pariuri! Daca nu poti sa-l numesti da-ne macar initialele departamentului/produsului la care a lucrat! Incepe cu X si se termina cu Y.
  • Sicu Sicu
    @ Vasile si Publicitaru: Infiintam Clubul frustratilor miine, ce sa mai stam?
    @dStanca: Mai lent cu jignirile ca inca nu ai performat in domeniul tau (mass-media fara consumatori) cum am performat eu in domeniul meu (am jucat fotbal, mijlocas la inchidere si spectator la diverse echipe din Divizia D si nu am falimentat pe nici una). Nu te-am facut frustrat. Nu ti-am zis de fostul tau loc de munca (si ce subiect e si asta!). Nu te-am jignit in alt fel. Am scris o informatie. Poti sa o dezminti.
  • dStanca dStanca
    @vasile, @sicu, @publicitarul: e atat de evident cine esti, prietene, incat e [si esti] in egala masura penibil si amuzant. plin de caracter, ca de obicei, la fel cum erai si cand iti luai leafa de aici, semnezi [plin de curaj] mizeriile pe care le debitezi pe toate site-urile cand vine vorba de orice miscare legata de fostul tau loc de munca... norocul tau ca frustrarea nu doare.
  • publicitarul publicitarul
    dupa ce-au furat de-au rupt, pot pleca linistiti. Poate o angajeaza nea dnu paturica si p-asta, pune sorel o vorba buna :) un amarit de taran face puscarie ca nu plateste o amenda de 20 lei (ca n-are de unde) si altii fura cu milioanele de euro si nu patesc nimic. Tara lu' Papura Voda!
  • Sicu Sicu
    Urmatoarea stire e ca pleaca si Doru Buscu si Dragos Stanca. Tot motive personale. Toate motivele sint personale in ziua de azi. DNA stie cel mai bine.
  • Vasile Gheorghe Vasile Gheorghe
    O veste buna care vine prea tarziu devine, fatalmente, o veste proasta. Eu as vrut sa vad stirea in care madam si-a facut seppuku pentru a evita arestarea preventiva pe motiv de hocus-pocusuri financiare dar, intrucat aceasta stire nu exista, imi urez in continuare vise placute...

Trimite un comentariu

sus