Skip to main content

Eugen Istodor face o emisiune la TVR. Printre colaboratori: Florin Iaru şi Costi Rogozanu

 

ACTUALIZARE: Titlul emisiunii pe care o va face Eugen Istodor a fost schimbat din De partea ta în Eu, cetăţeanul.

Publicitate

Jurnalistul Eugen Istodor va realiza o emisiune la postul public de televiziune. Va fi o producţie despre cazuri sociale, cu reportaje şi discuţii în platou.

Emisiunea de pe TVR 1, care se va numi De partea ta, va avea câţiva colaboratori, "juraţi", după cum îi numeşte Eugen Istodor. Detalii, în continuare:

Eugen Istodor, pentru paginademedia.ro:

"Va fi o emisiune cu supărări omeneşti de zi cu zi. Lucruri care ţi s-ar putea întâmpla şi ţie. De exemplu, în prima ediţie avem cazul unei femei care locuieşte pe strade Delea Veche. Ea are o casă cu parter şi mansardă, dar stă în întuneric. În jurul ei au fost construite trei blocuri de 8 şi 10 etaje."

"Va fi un reportaj de 15 minute, împărţit în mai multe bucăţi, cu care hrănim talk-show-ul."

Cazurile vor fi discutate în studio cu specialişti în domeniu dar şi cu o echipă de "juraţi", colaboratori ai emisiunii. "Sunt oameni mai puţin rulaţi pe TV", spune Istodor.

Printre "juraţi" sunt Costi Rogozanu, Sandra Pralong şi Florin Iaru. Acesta din urmă a moderat emisiunea Cubul lui Iaru, la Realitatea TV. De câteva săptămâni, Cubul lui Iaru nu mai este în grila de programe a postului de ştiri.

Emisiunea De partea ta începe săptămâna viitoare, pe 5 octombrie şi va fi difuzată în fiecare marţi, la ora 21.00, pe TVR 1.

Foto: Răzvan Chiriţă, Mediafax Foto

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihai mihai
    Am vazut ca la emisiunile TVR apare tot mai des Andreea Pora. Probabil ca vor sa sperie copiii inainte de culcare... :))))
  • vlad vlad
    Schimbarea de denumire s-a produs deoarece "de partea ta" este un slogan folosit de EuropaFM
  • pemagda pemagda
    pai oricum jumatate din Realitatea a plecat la Antena 3 si un sfert la TVR. Au mai ramas restul....
  • Matei Matei
    Andreei Cretulescu nu i se da si ei o emisiune la TVR?
  • Matei Matei
    Mor de nerabdare sa platesc taxa TV ca sa aiba si acesti baieti angajati ai lui SOV-NUS un salariu de la stat, de la TVR. Daca noi, cetatenii platitori de taxe, nu ii ajutam pe acesti baieti cu patron in faliment, atunci cine?
  • Sicu Sicu
    Sassu si-a lasat oameni la TVR? Sau "vedetele" astea se aleg in perspectiva revenirii PSD-ului la putere, sa se puna bine de pe-acum?
  • gogu gogu
    madam Culcer ce face? Doarme? L-a scos din grila pe Mihaiu si s-a culcat? Tare Vantu nene!
  • vladone vladone
    E mai bine "Eu, cetateanul" decat "De partea ta". Pentru ca baietii lui Buscu sunt de partea aluia care-l vrea pe Basescu "doar o amintire trista, in 3 luni". Asa pare ca Catavencii lucreaza in folosul cetateanului si nu cu precadere impotriva presedintelui. Constat ca statul nu s-a intarit si in zona propriei televiziuni.

Trimite un comentariu

sus