Skip to main content

Hallmark se transformă în Diva: “Un brand ca Michelle Obama”

 

REBRANDING. Postul de televiziune Hallmark se va transforma, de la 3 octombrie, în Diva Universal, parte a unei campanii globale de rebranding. Va rămâne un post dedicat în special femeilor, va păstra producţiile actuale, dar vine şi cu noutăţi. “Dacă ar fi să compar brandul Diva cu ceva, aş spune că e aproape de Michelle Obama”, spune Laxmi Hariharan, director de marketing pentru Europa Centrală şi de Est al Universal Networks International. Câteva detalii:

Publicitate

Prin acest rebranding, spune Laxmi Hariharan, se punctează mai bine poziţionarea canalului. “Este o mutare normală. Se adresează tot femeilor, ele sunt publicul principal al postului.”

Care ar fi riscul în cazul unui astfel de rebranding?

Laxmi Hariharan:

“Nu este o schimbare peste noapte. Telespectatorii au aflat de această schimbare din promo-urile de pe Hallmark. În plus, grila de programe este aceeaşi, are aceleasi seriale, la care se adauga producţii noi.”

Mişcarea face parte din strategia Universal Networks International de a-şi armoniza canalele de televiziune sub cinci branduri, explica oficialii companiei: Syfy Universal, Diva Universal, 13th Street Universal, Universal Channel şi Studio Universal.

În România, campania de rebranding include TV, outdoor, dar şi indoor (saloane de frumuseţe, locuri frecventate de publicul feminin).

Premiere: Rookie blue şi Army Wives

Diva Universal se va lansa duminică, 3 octombrie cu premiera Blonda de la Drept şi Blonda de la Drept 2 cu Reese Witherspoon, urmată de premiera primelor două episoade din Ofiţeri începători (Rookie Blue).

  • Televiziunea va mai transmite premiera serialului Soţii de militari (Army Wives)
  • O altă productie de pe Diva Universal va fi Casnicele din Orange County (The Real Housewives of Orange County).
  • Continuă serialele Lege şi ordine: intenţii criminale (cu Jeff Goldblum), Fiicele lui McLeod şi În mintea Ericăi, dar şi un sezon nou din Mediumul.

Program:

  • Ofiţeri începători (Rookie Blue): în fiecare duminică la 21:00, din 3 octombrie
  • Soţii de militari (Army Wives): în fiecare miercuri, câte două episoade la 21:00, din 6 octombrie
  • Casnicele din Orange County: în fiecare sâmbătă şi duminică, la 19:00, din 9 octombrie
  • Mediumul (sezonul 6): în fiecare joi, la 21:00, câte două episoade, din 21 octombrie
  • Lege şi ordine: intenţii criminale (sezonul 9): luni, la ora 21.00
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus