Skip to main content

Punctul forte al Kanal D în toamnă: serialul turcesc Ezel. Show-uri cu Ernest şi Ramona Gabor

 

Piesa de rezistenţă a grilei de toamnă a Kanal D este Ezel, cel mai de succes serial turcesc al momentului. Kanal D (deţinut de turcii de la Dogan, în parteneriat cu Ringier) a cumpărat primele două sezoane ale producţiei.

Publicitate

Oficialii Kanal D nu au precizat costul de achiziţie, doar că fiecare episod are un buget de 200.000 de euro. În grila de toamnă intră şi producţii cu Ernest şi Ramona Gabor şi revine Noră pentru mama cu Gabriela Cristea.

Detalii, în continuare:

Ezel – din 22 septembrie, miercuri şi joi, de la ora 22.00. Kanal D îşi propune, cu acest serial, să atragă un segment de public tânăr, spune Hatice Kolat. Serialul turcesc rulează în mai multe ţări din regiune – Serbia, Bulgaria şi Croaţia.

Fata lui tata – duminica, de la 20.00

Faci faţă, faci bani – emisiune de farse cu Ovidiu Niculescu şi Vlad Gorneanu. Din 6 septembrie, lunea, de la 20.30.

Căsătoreşte-te cu mine – reality show prezentat de Eduard Petru, din 8 septembrie, în fiecare miercuri, de la 20.30.

Ochii din umbră, cu Ernest – în fiecare vineri, de la 20.30.

Noră pentru mama – din 13 septembrie, cu Gabriela Cristea, de luni până vineri de la orele 10.00 şi 19.45 şi sâmbătă de la 19.30.

Săracii copii bogaţi - din 16 septembrie, în fiecare joi, de la orele 20.30. Ramona Gabor, Alexandra Enăchescu, Crina Onuţ, Alex Avram şi Andrei Barbu – cinci tineri obişnuiţi cu luxul testează o viaţă de om obişnuit.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tavi Tavi
    O manea de televiziune acest Kanal D.

Trimite un comentariu

sus