Skip to main content

Sorel Radu, din consultant, director general Media Point

 

Sorel Radu, până astăzi consultant pentru organizarea regiei de publicitate Media Point, este directorul general al companiei care se ocupă de publicitatea Adevărul Holding. Structura de conducere va fi completată de Irina Moroşanu, ca director de vânzări. Sorel Radu a declarat pentru paginademedia.roMedia Point va fi operaţională de la 1 octombrie.

Publicitate

Sorel Radu spune că regia nu se va limita doar la produsele Adevărul.

„Pentru început, ne vom ocupa doar de produsele Adevarul Holding, dar avem în plan si atragerea altor produse din afara grupului”, a declarat Sorel Radu.

Regia îşi propune să aibă 15 angajaţi, în luna octombrie, urmând ca numărul acestora să ajungă la 20 spre sfârşitul anului. În echipă a fost cooptat şi Mircea Ionescu, director de vânzări al revistei Academia Caţavencu.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • publicitarul publicitarul
    nu inteleg de ce imi cenzurezi mesajele. nu folosesc un limbaj suburban, spun doar lucruri care probabil nu-ti fac placere, dar asemanatoare celorlalte mesaje postate, dupa cum vad, asa ca... chiar nu-nteleg. Repet: ma mir cum de hotii isi gasesc mereu fraier. sorel a luat toate trusturile la rind, a furat pina n-a mai putut si-a gasit iar o vaca de muls. E incredibil cum mogulii astia nu aud ce se intimpla in lumea presei, astfel incit sa fie la curent cind achizitioneaza "specialisti".
  • gargantua gargantua
    mi-e din ce in ce mai clar ca patriciu e pe dinafara cu asta, ori nu il intereseaza ori tot ce il intereseaza e sa treaca banii prin firmele lui, sa umfle valoarea pentru listarea la bursa si sa pacaleasca un fraier... rusine, pinu' patriciu :)
  • George George
    Bafta, Sorele. Ia-le banii la fraieri si baga apoi la inaintare povestea cu criza. Sclavii de pe plantatia lui Imre n-au nici pahare de plastic la dozatoarele de apa si tu vii cu 20 de haidamaci in masinute de fite! Pana se prinde mogulul cate parale faceti la pachet sunteti deja in alta parte.
  • grigoras grigoras
    Acest ... cum sa-i spun ... Sorel are 2 calitati: e prietenul Irinei de la Odyssey si da salarii mari oamenilor din subordine... ce mai conteaza viziunea?!? :)
  • Cineva Cineva
    Acest Sorel nu are nici un fel de viziune. A incercat multe proiecte, inclusiv firma aceea de research la care e asociat. Foarte ciudat cum a fost ales ca director general....insa succes! :) chiar are nevoie... eu personal nu l-as angaja nici ca receptionist....
  • Vorbaretul Vorbaretul
    Exact cum era de asteptat, a fraierit iarasi! Suntem curiosi salariul pe care a poposit in bratele lui Imre, de fapt Patriciu, de fapt amandoi: Patriciu ii va plati salariul, Imre va plati costul cu vanzarea de mult mai multe ori decat face pe bune. Va plati fitele smecherilor de vanzatori, masinile, telefoanele, etc. Si COMISIOANELE. Ferice de ei!

Trimite un comentariu

sus