Skip to main content

Stelian Tănase: "Sorin Ovidiu Vîntu s-a obligat să nu intervină niciodată în politica editorială"

 

"În discuţiile cu mine, Sorin Ovidiu Vîntu s-a obligat să nu intervină niciodată, telefonic sau în alt fel, în politica editorială, în programe”, a declarat Stelian Tănase, noul director al Realitatea TV, pentru HotNews.

Publicitate

“A făcut-o înainte să i-o cer eu. Altfel, nu discutam. A spus că nu va interveni în independenţa editorială a postului, pentru care răspund numai eu", a continuat el.

Stelian Tănase a fost numit astăzi director general Realitatea TV, după cum paginademedia.ro a anunţat aici. El l-a înlocuit pe Cătălin Popa.

Din discuţia lui Stelian Tănase cu HotNews:

  • În ce condiţii i s-a făcut propunerea să preia conducerea Realitatea TV: "A fost o discuţie despre un proiect pe care eu l-am propus, de rebranduire, de repoziţionare a postului Realitatea TV pentru următorii doi ani."
  • Am discutat săptămâna trecută cu Sorin Ovidiu Vîntu. Apoi, m-au întrebat telefonic - eu fiind la Paris - dacă putem să devansăm lansarea proiectului pentru 1 octombrie.
  • Prima mea problemă când revin în ţară va fi să iau dosarele la mână, să verific situaţia postului, inclusiv situaţia financiară, pentru că aceste lucruri nu le ştiu exact, doar din auzite ce am mai aflat - până acum nu am ocupat o poziţie de management. Revin joi în ţară, de vineri încep întâlnirile să mă pun la punct - va dura o lună.
  • Despre ce este vorba în proiectul pe care l-a propus? "Regulile BBC se vor aplica în post punct cu punct. BBC se menţine ca fiind structura media cu cea mai mare autoritate. Sunt reguli jurnalistice foarte dure pentru România, pentru presa de aici, dar încercăm din punct de vedere al meseriei să aplicam acele reguli".

Sursa foto: Adevărul

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • stelian grivei tanase stelian grivei tanase
    Cel mai nou banc cu Stelica Grivei Tanase:


    Sorin Ovidiu Vantu: O sa castige Geoana, Stelian.
    Stelian Tanase: Sa te auda Dumnezeu!
    Dumnezeu: Sa trecem… *



    *aluzie la replica repetitiva a lu’ Vantu la orice intrebare inconfortabila din emisiunea “Vorbe Grele” a Lingaului.
  • jder jder
    bine ar fi sa se intample cum zice... Sunt curios sa va vad daca se poate face asa ceva la noi. Abia astept.
  • Liviu Iordache Liviu Iordache
    Cum poate un tip anti-televiziune prin chiar emisiunile pe care le face (la 3x3 intervine exasperant, de pilda, la tanase si scatiul o lalaie, nu are subiect), inadecvat total acestei profesii sa dea chiar linia, sa imprime ceva specific televiziunii? De fapt, in afara de accentul anti-basescu (un sperjur, care in trei luni...) nu va face decit sa se convinga ca i s-au virat banii! Penibil!
  • elena elena
    Cita ipocrizie la boier Tnase !ai tu grija sa nu gasesca motiv de interventie escrocul!
  • paul S paul S
    Sesizati o legatura duioasa intre Stelica si Laca?
    Ambii isi primesc hrana de la acelasi tip de patron.
    Il putem individualiza ca specie: "patronul care nu intervine".
  • naivu naivu
    si marmota?
  • vladone vladone
    Ce dulce esti, Stelica! Cum o sa te sune sa intervina Vantu in programe? Pai de ce a mai adus-o pe Lembrau pe editorial? Pe ea o suna. Tu nu esti de icredere. Esti suspect de sechele de moralitate. Nici pe Lembrau n-o mai suna. A sunat-o mai demult si i-a spus doar 3 cuvinte: "tunurile pe Basescu!"

Trimite un comentariu

sus