Skip to main content

7 octombrie: Robert Turcescu, editorialist la Evenimentul zilei

 

Robert Turcescu, din această toamnă realizator al emisiunii "100%" la B1 TV, va scrie editoriale la Evenimentul zilei. Articolele de opinie semnate de Robert Turcescu vor fi publicate joia, în pagina de opinii, anunţă Evenimentul Zilei.

Robert Turcescu debutează ca editorialist al ziarului "Evenimentul zilei"

Agenţia Grey România, prin divizia de consumer activation G2, va gestiona contul de comunicare de retail al Vodafone, a declarat pentru Wall-Street.ro Dan Medrea, Area CEO al Grey pentru Ucraina, Bulgaria şi România. Compania de telecom a organizat o licitaţie pentru contul de comunicare de retail, ai cărei finalişti au fost McCann Erickson (care gestionează comunicarea de ATL a Vodafone) şi Scala JWT (agenţia care deţinea anterior contul de retail communication). Printre serviciile pe care G2 le va oferi Vodafone se număra comunicarea de retail, promoţii de vânzări şi realizarea materialelor la punctele de vânzare.
Grey a câştigat contul de comunicare de retail al Vodafone

Adrian BoţanMcCann, Liviu DavidNext Advertising şi Mihai GonguGraffiti BBDO sunt cei trei publicitari români care au ajuns pe lista scurtă a juraţilor care vor participa la festivalul internaţional de publicitate Eurobest, scrie Money.ro. În 2010, dincolo de secţiunea PR, România jurizează şi la TV/Cinema, Print, Outdoor & Radio. Juratul ales va reprezenta România alături de alte nume sonore ale creativităţii europene, în contextul oferit de Eurobest, festival ce va avea loc la Hamburg, la începutul lunii decembrie.
Un român în juriul Eurobest

Bloggerii sunt aşteptaţi să asiste la Congresul extraordinar al PSD, din 16 octombrie, de la Sala Palatului, unde vor avea amenajată o lojă, notează Gândul. Invitaţia a fost adresată acestora de Adrian Năstase, preşedintele Consiliului Naţional al partidului, care a anunţat, chiar pe blogul său, că doritorii trebuie să se înscrie la o adresă de mail pentru locurile sunt limitate.
Năstase înfiinţează, la Congresul PSD, Loja bloggerilor

Moartea Mădălinei Manole a fost un „caz Elodia“ cu care emisiunile de la Antena 1 şi Pro TV au făcut audienţe-record. Chiar dacă „Acces Direct“ a început în forţă sezonul de toamnă, „Happy Hour“ a avut totuşi o medie a audienţei mai mare, scrie Adevărul. Schimbarea lui Mădălin Ionescu cu Simona Gherghe nu s-a resimţit în cifrele emisiunii „Acces Direct". „Happy Hour" continuă să domine în audienţe în mai toate serile. Astfel Simona Gherghe a reuşit să atragă mai mulţi privitori în doar şapte ediţii din cele 24 analizate. Potrivit datelor de audienţă, „Happy Hour" a avut o medie de 488.000 de telespectatori pe minut, în perioada 30 august - 30 septembrie, în timp ce „Acces Direct" a înregistrat 408.000.
„Acces Direct“ şi „Happy Hour“, otevizate total

Grupul Leo Burnett lansează un site propriu cu materiale pe teme de comunicare digitală, notează HotNews.ro, Money.ro şi Wall-Street.ro. DigitalReport.ro este prezentat drept "prima iniţiativă de conţinut digital a grupului Leo Burnett", care precizează într-un comunicat că pentru site lucrează 17 editori din toate companiile şi departamentele grupului, iar informaţiile vor fi filtrate şi interpretate de aceştia.

Mediafax Monitorizare lansează, pe 6 octombrie, un serviciu de monitorizare a social media, prin care va furniza clienţilor în timp real rapoarte complete cu articolele de blog şi tweet-urile relevante pentru aceştia. Noul serviciu permite companiilor şi instituţiilor să monitorizeze referirile la brandurile, produsele sau serviciile lor de pe un număr semnificativ de surse: peste 27.000 de bloguri şi aproape 12.000 de conturi de Twitter în limba română, anunţă agenţia Mediafax.
Mediafax Monitorizare lansează monitorizarea de bloguri şi Twitter

Un cunoscut realizator american de emisiuni radio a apreciat, într-un comentariu de pe site-ul WorldNetDaily, că Barack Obama şi Nicolae Ceauşescu au trăsături comune şi i-a cerut preşedintelui SUA să ia lecţii de la dictatorul român, care în 1989 a renunţat la putere şi a fugit, deşi prea târziu, scrie Gândul. În comentariul său intitulat "Domnule Preşedinte, învăţaţi de la Ceauşescu!", conservatorul Barry Farber afirmă că "unele titluri recente din presă sugerează că preşedintelui şi naţiunii le-ar prinde bine să ia lecţii din ultimele ore ale liderului român Nicolae Ceauşescu", cu toate că "acest lucru nu înseamnă că preşedinţii americani ar trebui să petreacă mult timp studiind căderea dictatorilor comunişti". Potrivit lui Farber, "ura deschisă" faţă de preşedintele american a ajuns la un nivel foarte înalt. "Ştiţi ce acţiuni ale dumneavoastră generează această negativitate. Renunţaţi la ele! Opriţi-le! Schimbaţi măsurile, vă rog, cât timp suntem încă departe de orice moment «românesc»!", îi cere Farber lui Obama.
Un jurnalist american îi recomandă lui Barack Obama să ia lecţii de la Nicolae Ceauşescu

Postul de televiziune Russia Today, difuzat în engleză, arabă şi spaniolă, se află pe lista de inamici a Washingtonului întocmită de Walter Isaacson, membru al conducerii Consiliului de audiovizual al SUA, scrie România liberă, care citează NewsIn. Isaacson a cerut finanţare sporită pentru Consiliu, al cărui buget anual este de 700 milioane de dolari. El a explicat necesitatea finanţării sporite prin prezenţa unui inamic în cadrul mass-mediei străine şi prin creşterea concurenţei între televiziunile străine, printre care Russia Today. "Este inadmisibil ca inamicii noştri să comunice cu lumea mai bine decât noi", a spus Isaacson, fost director al CNN şi al Time, adăugând că este vorba despre Russia Today, Press TV (Iran), TeleSUR (Venezuela) şi un post chinez de ştiri care va emite în curând.
Televiziunea Russia Today, pe lista de inamici ai Washingtonului

News Corporation se pregăteşte să lanseze o platformă de ştiri contra-cost, prin care se urmăreşte crearea de noi surse de venit pentru titlurile sale importante care apăr pe print, dar şi pentru publicaţii terţe, scrie DailyBusiness.ro, care citează Brandrepublic.com.
News Corp va lansa un agregator de ştiri contra-cost

Cartoon Network sărbătoreşte aniversarea eroului animat Ben, din seria Ben 10, printr-o petrecere reală şi una televizată, scrie Evenimentul zilei. Personajul împlineşte 15 ani în acest weekend, iar Cartoon Network a pregătit două petreceri pentru fanii din România: una la Palatul Copiilor din Bucureşti şi alta la TV - unde va fi difuzată întreaga serie "Ben 10 şi Echipa Extra terestră". Sâmbătă, toţi fanii desenelor "Ben 10", cu vârste cuprinse între 5 şi 12 ani, pot participa, începând cu ora 12.00, la numeroase probe, inspirate din puterile speciale ale celor zece extratereştri.
Ben 10 la vârsta de 15 ani

Sursă foto: Evenimentul zilei

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • laurentiu laurentiu
    ce tare, bloggeri invitati la congres. sunt curios cine o sa mearga.

Trimite un comentariu

sus