Skip to main content

EXCLUSIV: Caţavencu lui Vîntu se vinde prin regia lui Patriciu

 

Vânzările de publicitate ale săptămânalului Academia Caţavencu au fost preluate de Media Point, regia de publicitate care se ocupă de Adevărul Holding.

Publicitate

Mutarea vine la scurt timp după de regia a devenit operaţională. De altfel, şi fostul director de vânzări al Academia Caţavencu, Mircea Ionescu, a fost cooptat în echipa condusă de Sorel Radu.

"Contractul se va semna zilele următoare şi imediat va deveni operaţional", a declarat pentru paginademedia.ro Sorel Radu, director general Media Point.

Sorel Radu a precizat că Media Point intenţionează să atragă şi alte titluri din afara grupului Adevărul. "Ne concentrăm pe partea de online", a spus el.

Media Point este în discuţii pentru un parteneriat cu F5, regia de publicitate online din grupul Realitatea Caţavencu. O decizie în legătură cu parteneriatul va fi luată până cel târziu la 15 octombrie.

Media Point este deţinută 100%, conform datelor de la Registrul Comerţului, de agenţia Odyssey Communication, care se ocupă de publicitatea şi marketingul Adevărul Holding. Odyssey Communication îi are ca acţionari pe Dinu Patriciu, prin DP Holding (60%) şi Diana Flutur (40%).

Foto: AdPlayers

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lambadu Lambadu
    Si de la Catavencu cine va semna contractul, Maria Vlas? Toti administratorii judiciari ai Catavencu SA isi dau demisia dupa citeva zile de lucru vazind ce ii instiga NUS sa faca. In prezent Catavencu SA nu are administrator asa ca sint si eu curios cine ii semneaza zilele astea contractul lui Sorel.
  • Vitalie Redevanta Vitalie Redevanta
    @R - Comiti o eroare. Astia fura de la prostime indirect. Prin interpusi vorba lui SOV. Adica fura de la bogati care au furat de la prostime.
    @Aleator. Eu ma intreb altceva: cum naiba poate fi considerata Realitatea creditor la Catavencu SA? Principal creditor cu drept de vot! La Catavencu unde Realitatea este actionar 100%! Adica Realitatea actionar la Catavencu a dat tepe la greu furnizorilor de bunuri si servicii terti si Realitatea creditor la Catavencu are pretentii sa recupereze datorii ca orice furnizor onest tepuit. Poate face dl. Obae o ancheta in sensul asta.
  • R R
    I-ati rupt pe astia. Nu astia au lasat oamenii fara servici, bai! Criza i-a lasat. Astia sunt haiduci, fura de la bogati nu de la prostime. Tu de ce nu furi, Anca? Ti-e frica de puscarie? Uite ca lor nu le e frica.
  • nea dinu nea dinu
    Cine este Mihai Marcu si ce legatura are cu "Vulpe Sorin" ?
  • Aleator Aleator
    Sau le e frica sa nu le sara dracii in cap ca atenteaza la Libertatea Presei? Dar la Sanatatea Economiei nu se gandeste nimeni?
  • Aleator Aleator
    tBV, au lasat si oameni pe drumuri au bagat in falimet si publicatii decente in care s-au investit bani. Cat ar fi mogulul de nashpa, publicatiile incepeau sa fie mishto. Plimbatul banilor de pe o firma pe alta urma e specialitatea lor. Nici eu nu inteleg de ce nu se sesizeaza ANAF-ul si lichidatorul ca Academia Catavencu, ziar aflat in procedura de faliment, isi muta incasarile la Sorel/Patriciu in ograda. Oare nici un creditor nu se prinde de mangleala? Nu isi da seama ca nu va mai recupera nimic daca nu se scoate marca la licitatie? In montajul asta Buscu poate sa stea la infinit.
  • anca anca
    Pacat de oamenii de media corecti. Cine munceste are de pierdut. Smecherii se aranjeaza pe spinarea noastra de fapt. Cine o mai fi prost sa-i dea vreun buget, cat de mic unuia ca Sorel sau ca Vulpe? Doi smecheri care au lasat pe drumuri sute de oameni care au lucrat in Realitatea-Catavencu. Fara mama , fara tata, si unul si altul.
  • tBV tBV
    @EICucui
    Batrane, ai grija cu brandul asta. Tine-l la frigider sa nu miroasa pe la vecini ca te trezesti cu DNA-ul si cu ANAF-ul prin pravalie. Si nu uita sa te dai cu spirt dupa ce-l gatesti. Ca pute, pute rau a penal. "Vupe Sorin" nu e cercetat in stare de libertate? Sau vinde papica pentru pestisori intr-un loc racoros? Atentie Marcu Mihai! Atentie!
  • ElCucui ElCucui
    Alo, alo! Mai ușureanu cu "Vulpe Sorin"! "Vulpe Sorin" este brandul meu. Îl am înregistrat la OSIM. Folosiți vă rog Sorin Vulpe, SV, Foxy, Ratonul sau alte sintagme libere.
  • Gica Contra Gica Contra
    Lipseste din ecuatie Mirela Dragnea. Merge cu Sorel sau il urmeaza credincioasa pe Mihnea Vasiliu? Stie cineva? Si sa o lasam mai moale cu acuzatiile. Sorel isi respecta oamenii si pe unde se duce isi face treaba. Daca se poate reprosa cuiva ce s-a intamplat la Catavencu acela este Vulpe. Sorin Vulpe , cel care isi batjocorea angajatii si isi lucra partenerii constant la cifre. Bafta Sorele !
  • ardeleanu' ardeleanu'
    Bravo Sorel ! Apa trece profesionistii raman. Sorel si-a facut treaba pe unde-a fost. Nu e prost cine cere . E prost cine da. La Realitatea -Catavencu a dat peste amatorul de Vulpe care nu stie nici macar ce inseamna un rate-card sau o prezentare. Si viata merge inainte. Sorel, Stanca, Mihnea Vasiliu & Co joaca din nou in Liga campionilor in timp ce Vulpe Sorin, Ionete Laurentiu si Cristian Vezure se tavalesc prin ploaie si noroi pentru trei momeli si doua brice in Divizia Judeteana. E criza mon cher si foamea e mare.
  • Vorbaretul Vorbaretul
    Este cert: toata golania se muta in curtea lui Patriciu/Imre. Este absolut incredibil cum Stanca si Sorel fac din vorbe oameni care au demonstrat ca stiu sa conduca si sa produca bani. Nici Vantu nu e un fraier, dar a halit reteta magica Stanca-Sorel, care mai apoi l-a ingropat, ei au fost artizanii marelui plan de afaceri de dezvoltare a grupului, acel plan care a distrus grupul. Acum o iau de la capat la Adevarul. Vom asista la un film in reluare.
  • Smecherul Smecherul
    Hai ca au inceput manevrele!!! Deci reclama din Academia Catavencu se incaseaza pe regia lui Sorel, de acolo se platesc consultante, promotii sau chiar colaborari directe (pe creatie) catre baietii lui Buscu, astfel incat la Catavencu mai ajung bani de cafea si creditorii lui Catatvencu S.A. raman cu buza umflata. Eu nu stiu cum lichidatorul, judecatorul sindic, ANF-ul si chiar Parchetul nu se sesizeaza.

Trimite un comentariu

sus