Skip to main content

Fosta echipă a Realitatea FM: nu ne daţi banii, facem dezvăluiri compromiţătoare despre trust!

 

Foştii angajaţi ai Realitatea FM încearcă să-şi răscumpere salariile restante printr-o serie de ameninţări adresate, printr-un mail anonim, conducerii trustului Realitatea Media.

Publicitate

În scrisoare, foştii angajaţi ameninţă că dacă nu îşi vor primi drepturile băneşti, până pe 1 noiembrie, vor da în judecată trustul lui Sorin Ovidiu Vîntu, vor organiza proteste la sediul Realitatea Media şi vor divulga informaţii interne care vor duce la scăderea credibilităţii grupului de presă.

Detalii, în continuare:

"Orice fel de răspuns din partea voastra, la acest mail, care să arate că până la 1 noiembrie veţi achita restanţele către foştii angajaţi Realitatea FM, va ajuta enorm la păstrarea credibilităţii trustului. Alte vorbe ataşate răspunsului vor fi considerate complet inutile. Începând cu data de 1 noimebrie vom avea libertate completă în a organiza proteste la sediul Realitatea Media dar şi libertatea de a face dezvăluiri despre trust şi acţiona în instanţă. Evenimentul Zilei, Hotnews, România Liberă, Reporter Virtual, Pagina de Media, Adevărul, B1 TV, Antena 3 şi multe alte mass-media ar jubila la aflarea acestor informaţii", se arată în mail-ul de protest.

Scrisoare este trimisă de la adresa [email protected] şi îi este adresată lui Sorin Freciu, preşedintele Consiliului de Administraţie al grupului Realitatea-Caţavencu. În continuare, conţinutul integral al biletului de răscumărare a salariilor restante:

"Către conducerea trustului Realitatea Media,

Din septembrie, de când aţi decis că suntem prea incomozi pentru domniile voastre şi ne-aţi pus să semnăm retroactiv nişte contracte mizerabile, tot mergem pe încredere – atât la Resurse Umane cât şi la Financiar. Am avut grijă să nu lezăm credibilitatea trustului de presă prin proteste, declaraţii incendiare prin ziare şi pe portaluri de ştiri, nici nu am venit cu torţe aprinse pe holurile Realităţii.

Putem cădea de acord însă că este totuşi destul!

Orice fel de răspuns din partea voastră, la acest mail, care să arate că până la 1 noiembrie veţi achita restanţele către foştii angajaţi Realitatea FM, va ajuta enorm la păstrarea credibilităţii trustului. Alte vorbe ataşate răspunsului vor fi considerate complet inutile.

Începând cu data de 1 noimebrie vom avea libertate completă în a organiza proteste la sediul Realitatea Media dar şi libertatea de a face dezvăluiri despre trust şi acţiona în instanţă. Evenimentul Zilei, Hotnews, România Liberă, Reporter Virtual, Pagina de Media, Adevărul, B1 TV, Antena 3 şi multe alte mass-media ar jubila la aflarea acestor informaţii.

E simplu – respect reciproc. Achitaţi toate datoriile faţă de noi şi nu vă veţi trezi cu un nou motiv de a fi tocaţi mărunt de toată presa pe care voi nu o controlaţi.

Echipa Realitatea FM"

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    si chiar credeti ca vor obtine ceva? nu s-au speriat ei de stenograme... dar de niste amarati de la un fost radio.

Trimite un comentariu

sus