Skip to main content

GSP creşte vânzările la bere: 90.000 de cutii vândute cu ziarul

 

Gazeta Sporturilor a "făcut cinste" vineri cu bere Noroc. Tot tirajul ziarului a fost vândut împreună cu o cutie de bere, fără ca preţul GSP să fie mai mare decât într-o zi obişnuită. Berea şi ziarul au fost ambalate în folie de plastic.

Publicitate

“Insertul cu berea Noroc a fost pe tot tirajul ziarului, de 90.000 de exmplare”, a explicat pentru paginademedia.ro Andreea Mira, director de marketing al ziarului Gazeta Sporturilor.

Reprezentanţii Gazetei Sporturilor se aşteaptă ca 80% dintre ziarele puse în vânzare alături de cutiile de bere să fi fost cumpărate vineri.

Este prima dată când un ziar se vinde împreună cu o bere, dar startul inserţiilor cu băuturi a fost dat în urmă cu câteva săptămâni de ProSport. Ziarul din grupul Pro s-a distribuit atunci împreună cu o cutie de Cola Zero.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • laurentiu laurentiu
    sunt sigur ca o sa devina o practica frecventa a ziarelor de sport :)
  • geo geo
    saracii vinzatori amnulanti ce se mai chinuiau sa care dupa ei sacosile cu bere, de ziceai ca sunt distribuitori de produse alccoolice, nu de presa scrisa. tare as fi dorit sa o vad pe andreea cum ar fi facut ea fata...
  • engambament engambament
    si ce mai urmeaza? insertul revista/cd porno?
    ca insertul punga de seminte cred ca a fost deja...

Trimite un comentariu

sus