Skip to main content

LOVITURĂ DE TEATRU: Negocierile Sorin Ovidiu Vîntu - Cristi Burci au picat

 

Schimbare spectaculoasă în ceea ce se anunţa a fi tranzacţia anului: vânzarea Realitatea TV. Sorin Ovidiu Vîntu şi Cristi Burci nu au finalizat negocierile pentru vânzarea postului de televiziune Realitatea TV.

Publicitate

Dacă vineri erau la un pas de a parafa o înţelegere, Sorin Ovidiu Vîntu şi Cristi Burci nu au ajuns la un acord final. Schimbarea a intervenit duminică seara, târziu.

Contactat de paginademedia.ro, Cristi Burci a confirmat că negocierile nu s-au mai finalizat, dar nu a comentat motivele.

Angajaţii Realitatea TV au fost convocaţi astazi la o întâlnire cu patronatul în care se va prezenta situaţia postului.

Evenimentul zilei scrie ca managementul Realitatea TV va fi preluat de Sebastian Ghita, proprietarul companiei Asesoft. Ghita va plati datoriile postului de televiziune si va asigura finantarea acestuia, scrie EVZ, care puncteaza faptul ca Sorin Ovidiu Vintu ramane proprietarul statiei.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Per capita net income Per capita net income
    eu cred ca SOV n-a vrut sa vanda inainte de motiunea de cenzura iar burci i-a dat dead-line inainte:) deci, pica (SOV si motiunea).
  • Ebidta Ebidta
    Motiv 1. Sov nu intentiona sa vanda.
    Motiv 2. Burci nu intentiona sa cumpere.
    Sau
    Motiv 3. Sov ar fi vandut cu pretul x iar burci ar fi cumparat cu y. Intre x si y e o diferenta de vreo 15 milioane de euro...
    Si 4. Cel mai sifonat din povestea asta iese misteriosul om important de la antena 3 care ar fi venit sa preia rtv dupa tranzactie, asa cum ne-ai sugerat chiar dumneata, domnule Obae.

Trimite un comentariu

sus