Skip to main content

Mircea Badea şi Victor Ciutacu i-au atras Antenei 3 o amendă de 10.000 de lei

 

Postul de televiziune Antena3 a fost amendat cu 10.000 de lei pentru "limbajul injurios" folosit de Mircea Badea şi Victor Ciutacu în emisiunea Sinteza zilei, din 14 septembrie.

Publicitate

În cadrul emisiunii lui Mihai Gâdea, de la Antena3, a fost difuzat un reportaj realizat Vremea TV (un post de televiziune online) în care era ironizată atitudinea vasluienilor faţă de vizita Elenei Udrea în oraşul lor.

CNA a considerat că, alături de problemele de limbaj, prin lipsa contextualizării acestui material, s-a încălcat şi principiul informării corecte.

În continuare, declaraţiile celor doi realizatori TV pentru care Antena3 a primit amenda de 10.000.

Victor Ciutacu:

“E tradiţia noastră milenară. Vine trimisul sultanului, toţi se prosternează, în cazul ăsta trimisul e o ea şi, în accepţiunea populară, cum ar zice ăla cu perversa din Târgu Ocna, şi-i cam bună. Motiv pentru care se fleşcăie toţi în faţa ei şi se comportă ca nişte slugi.“

Mircea Badea:

“Raporturile instituţionale, cutare…De fapt, un gras, când a venit duduia, care e preferata lui ăla care ne bagă în pârnaie şi care ne ia banul sau ne dă banul în funcţie de cum raportează doamna, umflatul ăla a zis: micii mei, ce fac frate fără ei? Nu mai avea gură să pupe. Sigur, în cazul doamnei Udrea existau zone mult mai ofertante…”

Reprezentantul Antena3 a încercat să apere prestaţia postului spunând:

“Noi n-am vrut decat sa prezentam o atitudine a celor din Vaslui la adresa doamnei Elena Udrea.”, a spus reprezentantul Antena3.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dragos dragos
    rahat esti tu. se joaca media cu tine cum vrea.
  • dragos dragos
    hai ca esti prost. lasa-te pe spate sa batem cuiele la cavou.
  • sandu sandu
    Mircea ,Mihai , eventual Patriciu : Dece
    nu-i gasiti pe copilul altoit de Basescu si pe mama lui ca sa ne povestesca ei cum s-a
    intimplat .Exista ,au disparut ,au murit ???
  • elena elena
    acesti bolnavi mentali(CNA)sa-i amendeze pe cei care aduc toate pleava Romaniei si vorbesc de toate problemele lor personale
    NU TE LASA CALCAT IN PICIOARE
    FI MANDRU DE TINE SI SA CONTINUI SA SPUI NUMAI ADEVARUL NUMAI ASA SE POATE SCHIMBA ROMANIA
  • Da Da
    Udrea trece la o campanie agresivă de promovare a "frunzuliţei".
    Se zvoneşte că va poza în Playboy cu "brandul" între dinţi.
  • Nimeni Nimeni
    Formatori sau nu, au dreptate. Ai fost cumva putin "indoctrinat" de oamenii lu' Base? :))
  • adrian vaida adrian vaida
    Lingaii i-au adus pe rusi,lingaii l-au tinut pe Ceausescu,lingaii ling si la Udrea.Lingaii nu mor...se schimba!!(venim de la Oradea la protest s-o pupam si noi pe Nutzi)
  • Speolog Speolog
    Cui te adresezi, desteptule? Chiar crezi ca toti cad in fund cand o vad pe "Madame Ministru"? Daca te referi la Mircea ai dat-o in bara. Lui ii plac tipele de 49 de kg. E exagerat, dar oricum sanii ministresei nu se incadreaza.
  • Tiberiu Tiberiu
    Fain clipul , reuşită şi amenda ! Deci , LA MULŢI ANI ŞI LA MAI MARE ! Amenda !!!
  • xulescu xulescu
    MB: "Nu mai avea gură să pupe. Sigur, în cazul doamnei Udrea existau zone mult mai ofertante… "

    Frumoasa exprimare :), desigur daca cineva ar zice de 'mata' aceste lucruri in direct la televizor, 10 emisiuni ne-ai povesti cum il prinzi si ii muti falca la ala!
  • rok_da_house rok_da_house
    ...si se afla la muzeul din Sevres, Franta (asta pentru alt confuz, care stie el cum e cum Europa si ce permite Europa, desi nu stiu daca a trecut parleazul dintre el si satul vecin). Asta e avantajul cu Televiziunea Nationala. Dai un ban si altii se plimba pe banul tau!
  • rok_da_house rok_da_house
    Eu raman la convingerea mea ca astia, alde Basescu, Udrea, Videanu, Berceanu, Boc, Anastase, ala, Mircea Toader (ori asa ceva), ar trebui pastrati, dupa ce o sa o taie de la putere, sub clopot de sticla, precum metrul-etalon. Sa se hahaie, sa arunce ciocolati si pantofi, sa sa stropseasca, sa faca alba-neagra cu voturi, sa improaste cu laturi, sa faca ce dracu au invatat ei sa faca, dar numai din spatele peretilor ermetici, de sticla. Ba, ala care vorbesti de wallpaper-uri, frate, e pe bune! Exista un clopot de sticla sub care se tine metrul etalon!
  • gicu gicu
    Foarte misto filmuletul!:)))))
  • BlogdeProst BlogdeProst
    Ce nu inteleg eu e de ce trebuie sa fie doua tabere... Ultrasi Badea si Ciutacu si anti Badea si Ciutacu... Ma simt ca la fotbal deja... Forza Badea unii, uie Badea ceilalti...
  • rok_da_house rok_da_house
    Felicitari, inspirat nick-ul! Noroc cu moderatorul acestui blog care(nu)iti permite tie, "neica nimeni", sa-ti dai cu parerea. Cat despre Europa, care permite ori nu permite, las-o balta... Intre timp, un sfat: economiseste vreo cativa euro din banii de bautura si du-te si VIZITEAZA Europa. Ce vezi tu pe la TVR1 este Europa din poze, pe banii tai. De ce nu iti dai cu parerea dupa ce vezi pe viu cine ce permite si cui ii permite? Neica Nimeni...

Trimite un comentariu

sus