Skip to main content

Naţional scade preţul la jumătate. "Nu este un gest sinucigaş", spune şeful ziarului

 

Ziarul Naţional s-a relansat ieri. De luni, Naţional se vinde cu 70 de bani (faţă de 1,5 lei preţul vechi), iar conţinutul editorial al acestuia are o nouă structură.

Publicitate

Ziarul este mai rubricizat şi a fost structurat acum pe trei mari secţiuni: actualitate, show-biz şi sport. Preţul a scăzut de la 1,5 lei la 70 de bani. (...) Nu este un gest sinucigaş. Există un plan pe termen scurt şi mediu, nu lung şi din acest punct de vedere, financiar nu este nicio problemă”, a declarat pentru paginademedia.ro Adrian Artene, directorul ziarului Naţional.

De ce a redus preţul, în condiţiile în care ultimul an a adus creşteri de preţuri pentru ziare.

"A fost o modificare asumată, care are şi o justificare. În condiţiile în care toate celelate publicaţii care au 24 de pagini vin la 80 de bani, am zis că un preţ corect la momentul acesta pentru noi ar fi de 70 de bani", a spus Artene.

Şi site-ul ziarului va fi schimbat.

“Site-ul va suferi modificări radicale, dar nu mai devreme de două luni. În prezent, la acest proiect lucrează cea mai bine cotată firmă de pe piaţă", a mai spus Adrian Artene.

Adrian Artene este directorul ziarului Naţional, de la începutul lunii septembrie. Acesta a ocupat anterior funcţia de redactor-şef al tabloidului Cancan.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus