Skip to main content

PE SCURT: Nou director de publicitate al revistei Baby. Iar Starcom MediaVest Group bagă 150.000 de euro în securitatea informaţiilor

 

Cătălina Ghiţă este, începând din 4 octombrie, noul Director de Publicitate al revistei Baby, publicată de Edipresse AS România.  Iar Starcom MediaVest Group, compania de media parte a Leo Burnett România, a investit peste 150.000 euro în dezvoltarea infrastructurii IT şi telecomunicaţii, pentru un Data Center care respectă standardele în domeniu.

Publicitate

Despre Cătălina Ghiţă şi revista Baby

Cu o experinţă de 15 ani in domeniul publicităţii, Cătălina a ocupat, înainte de a se alătura echipei Edipresse AS România, funcţia de Traffic & Control Financiar în cadrul companiei Odissey Communication şi anterior a lucrat 3 ani la OMD (Optimum Media Direction) ca Senior Media Buyer presă. Este absolventă a Facultatăţii de Planificare şi Cibernetică Economică (ASE Bucureşti).

Revista Baby a fost lansată de Edipresse AS România, la începutul lui 2007. Potrivit datelor BRAT, revista Baby are un tiraj mediu difuzat de 7.264 de exemplare (perioada ianuarie – martie 2010) şi o audienţă de 81.000 de cititori pe apariţie. (SNA Focus, iulie 2009 – iulie 2010).

Despre investiţia făcută de Starcom MediaVest Group

Scopul investiţiei făcute de Starcom MediaVest Group (SMG) este de a asigura o securitate pe termen lung atât a informatiilor companiei, cât şi a informaţiilor clienţilor şi partnerilor săi de afaceri. Mai mult decât atât, SMG intenţionează să dubleze actuala investiţie pentru a obţine certificarea pentru Sistemul de Management pentru Securitatea Informaţiei (SMSI).

Sistemul SMSI furnizează recomandări pentru ţinerea sub control a riscurilor informaţionale, pornind de la principiile de baza ale standardului: confidenţialitatea, integritatea şi disponibilitatea informaţiei.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • baby baby
    Mr. Obae, ai uitat stirea cu faptul ca Sales Managerul de la Baby a plecat la Mami, adica la liderul de segment. :) Ti se trage de la Melania sau esti mai interesat de coada clasamentului pe piata de parenting decat de cap?

Trimite un comentariu

sus