Skip to main content

S-a schimbat schimbarea: Cătălin Popa, din nou şef la Realitatea TV, la presiunea redacţiei

 

Cătălin Popa se întoarce din nou, la şefia postului Realitatea TV. După ce acum două zile a fost înlocuit cu Stelian Tănase, iar pe poziţia de director editorial a fost adusă Anamaria Lembrău, la presiunea redacţiei, Popa a fost pus din nou şef, dar pe altă poziţie.

Publicitate

Cătălin Popa se va întoarce, potrivit informaţiilor paginademedia.ro, dar nu ca director general (post pe care rămâne Stelian Tănase).

La presiunea redacţiei, fostul director general a revenit, însă pe poziţia de director editorial, iar Anamaria Lembrău a renunţat la poziţie.

Acum două zile, Cătălin Popa a fost înlocuit din poziţia de director general cu Stelian Tănase. Schimbările de la vârf şi numirea Aneimaria Lembrău ca director editorial a agitat spiritele în redacţia Realitatea TV, iar mai mulţi angajaţi au ameninţat cu demisia.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Jocuri Barbie Jocuri Barbie
    interesanta treaba
  • omar omar
    cred ca glumesti. redactia se racaia in buzunare de o sticla de cola si o punga de pufuletzi ca sa sarbatoreasca unul dintre rarele acte de justitie divina. (asta daca ii gonflam prerogativele lui SOV...)

Trimite un comentariu

sus