Skip to main content

Umor în weekend: încep Serviciul Român de Comedie şi În puii mei

 

Serviciul Român de Comedie (Pro TV) şi În puii mei (Antena 1) dau startul noului sezon în acest weekend. În puii mei revine la Antena 1, începând de sâmbătă (ora 20.30), iar noul sezon din Serviciul Român de Comedie debutează duminică de la 21.45.

Publicitate

Iar la TVR 1, Luca Niculescu va prezenta, începând din această sâmbătă, Fără Frontiere, o emisiune de politică externă. Mai multe detalii în grupajul pe scurt.

Serviciul Român de Comedie deschide salonul de masaj politic

În noul sezon care debutează la Pro Tv, pe 10 octombrie, de la 21.45, Serviciul Român de Comedie iese la rampă cu un moment de relaxare: “Vom deschide porţile primului salon de masaj politic din ţară, sugestiv denumit “Relaxare şi Reformă”. Prima ediţie a emisiunii îl va avea ca invitat în Casa PROporului pe Ştefan Bănică.

"În puii mei" o lasă mai moale cu politica

Mihai Bendeac, Monica Anghel, Daniel Buzdugan şi colegii lor revin în forţă, începând de sâmbătă, 9 octombrie, cu show-ul În puii mei!, la Antena 1. În acest sezon, emisiunea va pune în scenă mai ales teme din peisajul monden şi social, lăsând temele politice în planul doi.

"No contry for old men", duminică la Pro TV

Duminică, 10 octombrie, imediat după prima ediţie din acest sezon a emisiunii Serviciul Român de Comedie, Pro TV va difuza No country for old men (Nu există ţară pentru bătrâni), un film distins cu patru premii Oscar.

Fără Frontiere cu Luca Niculescu

TVR 1 lansează sâmbătă Fără Frontiere, o emisiune dedicată actualitati internationale. Emisiunea va avea un invitat principal, reportaje de la corespondenţii TVR din străinătate, un interviu cu un oficial străin care a trecut prin România, plus o rubrică dedicată "frontului secret al politicii externe", realizată în fiecare săptămână de Stejărel Olaru.

În prima ediţie a emisiunii, Luca Niculescu va discuta cu fostul comisar european Leonard Orban despre şansele ca România să îşi atingă "obiectivul zero" de politică externă, despre aderarea la spaţiul Schengen şi despre problemele de imagine legate de chestiunea romilor.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Horea Horea
    Ce se intampla domnilor?
    I-am raspuns lui "geo" ,de mai sus, imi apare comentariul si acum ... a disparut!?!?!?
  • Horea Horea
    "geo", vrei divertisment?
    Iesi putin pe strada, indiferent la ce ora din zi, si vei vedea, pe viu, numai DIVERTISMENT.
    Vrei divertisment televizat? Iata, ai mai sus recomandate doua asemenea emisiuni. Ce "puii" mei mai vrei?
    Referitor la fotbalul NATIONALEI, ai dreptate. Ar trebui sa fie pe TVR1. Insa noul manager incearca sa mai faca economii financiare.
  • Supraveghetorul Supraveghetorul
    @geo TVR are emisiune de divertisment. E facuta de haiosii lui SOV-Nus de la Catavencu, Istodor si Iaru. Recomand consumul exagerat de laxativ imediat dupa terminarea ei. Iar ratingul, eheeei, ratingul emisiunii face de rusine si sistemul de monitorizare interna cu camere video de la Billa.
  • geo geo
    tvrul e cam "moale" pe divertisment, asta ptr ca nu este interesata de ratinguri. nici meciurile nationalei de fotbal nu o mai intereseaza. ca de comentarii despre politica externa ne-am saturat, nu ne intereseaza!!!

Trimite un comentariu

sus