Skip to main content

2 noiembrie: Adevărul TV a făcut primul jurnal. Emil Hurezeanu va face parte dintr-un board editorial al Realitatea TV

 

Emil Hurezeanu (foto) va face parte dintr-un board editorial care va funcţiona la nivelul postului Realitatea TV şi care va fi condus de Stelian Tănase, a declarat pentru Mediafax noul director general al televiziunii. Stelian Tănase, care a preluat de ieri atribuţiile de director general al Realitatea TV, a declarat pentru Mediafax că urmează să se întâlnească în cursul acestei zile cu noul management al postului, reprezentat de compania Asesoft.

Publicitate

"O să le prezint lista cu membrii board-ului", a spus Stelian Tănase, precizând că o astfel de structură există la toate posturile de televiziune mari. Board-ul editorial va fi condus de Stelian Tănase şi va cuprinde între 7 şi 11 persoane, printre care se numără Emil Hurezeanu, care, la mijlocul lunii octombrie, a renunţat la funcţia de preşedinte al grupului Realitatea-Caţavencu.
Emil Hurezeanu va face parte dintr-un board editorial al Realitatea TV, condus de Stelian Tănase

Adevărul.ro a difuzat ieri primul jurnal de ştiri online. În ediţia “Special adevărul.ro” a intervenit şi Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR care a vorbit despre acordul cu FMI şi despre ce îi aşteaptă pe români în 2011. Adevărul.ro va transmite în direct, de luni până joi începând cu ora 15:00, un jurnal de ştiri urmat de ediţia “Special adevărul.ro” în cadrul căreia cel mai important eveniment al zilei va fi analizat de către editorialiştii Adevărul şi de către autorităţile în domeniu, scrie Adevărul.
VIDEO Ştirile adevărul.ro, LIVE de luni până joi

Futurologul australian Ross Dawson prezice că presa scrisă din Europa va înceta să mai existe în jurul anului 2019, notează Mediafax şi Gândul, care citează Media Guardian. În ultimii doi ani, mai ales pe fondul crizei economice, au existat mai multe predicţii cu privire la "moartea" presei scrise, dar nimeni nu a îndrăznit să stabilească o dată precisă pentru extincţia presei. Totuşi, futurologul Ross Dawson estimează că presa scrisă va dispărea în Statele Unite în următorii şapte ani, în timp ce în Marea Britanie şi Islanda ziarele tipărite vor mai apărea până în 2019.

Facebook va lansa un nou tip de Pagini denumite Friendship Pages, pe care se vor afişa post-urile de pe wall, comentariile, fotografii (bazate pe tag-uri) şi evenimente pe care doi prieteni le au în comun pe cea mai mare reţea socială din lume, scrie DailyBusiness.ro, care citează Mashable. Pagina de Friendship a fost creată de inginerul software al companiei Wayne Kao şi a fost prezentată prima oară săptămâna aceasta la un eveniment intern.
Facebook încearcă să spună povestea a câte doi prieteni şi lansează o pagină specială

Presa internaţională de săptămâna trecută aduce noutăţi despre brandurile care vor reveni in pauzele Super Bowl-ului din 2011 şi cât costă 30 de secunde de spaţiu în cadrul jocului, care este agenţia anului la premiile Media Week, cum vor face marketerii astfel încât să îi convină pe consumatori că recesiunea a ajuns la final şi de ce vrea Coca-Cola să adopte un brand pe care să nu îl placă toată lumea, scrie IAA.ro în revista presei internaţionale.
Revista presei internaţionale

Serviciul de microblogging Twitter ar putea depăşi 200 milioane de uşeri până la finalul anului, în ritmul actual de creştere, apreciază pcmag.com, care este citat de DailyBusiness.ro. Astfel, Twitter ar putea deveni un nou gigant al Internetului, o viitoare ţintă de achiziţie pentru companii mari precum Google sau doar un simplu start-up ce va eşua, potrivit unui profil realizat companiei de către fostul CEO, Evan Williams.
Va atinge Twitter 200 milioane de uşeri până la finalul anului?

Sursa fotot: Mediafax

scrie Adevărul
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • laurentiu laurentiu
    e bine ca cei de la Adevarul au pus cod pentru preluarea jurnalului si pe alte site-uri.

Trimite un comentariu

sus