Skip to main content

22 noiembrie: Plecări din trustul Intact – omul de la IT şi graficianul-şef

 

Responsabilul cu IT-ul din trustul Intact, Mihai Moga, va părăsi compania la sfârşitul acestei luni, pentru a se ocupa de propria firmă de IT, scrie pe blogul său jurnalistul Adelin Petrişor.

Publicitate

O altă plecare la vârf din echipă tehnică a trustului va fi cea a lui Cornel Teleanu, graficianul-şef al ştirilor de televiziune, conform aceleiaşi surse.
Plecări din Antene

21,2 milioane de români din totalul de 21,6 milioane care formează populaţia ţării au acces la televiziune, iar peste 50% dintre aceştia au cel puţin două televizoare în locuinţe, scrie DailyBusiness.ro care citează un studiu prezentat de Ioan Codruţ Şereş, preşedintele companiei Intact Media Group. Conform statisticii prezentate de Şereş, 53,9% dintre românii cu acces la televiziune au cel puţin două televizoare în case.
Jumătate dintre români au mai mult de un televizor în casă

România liberă trece în revistă câteva dintre ideile prezentate vineri la Zilele Biz:

  • Pentru a le răspunde celor care preziceau plini de siguranţă apocalipsa presei scrise, Claudiu Şerban, General Director EVZ Group, a făcut o demonstraţie simplă: 90% din cei prezenţi îşi notau ideile principale pe un carnet de notiţe, în timp ce numărul celor care foloseau laptopul era vizibil mai mic. „Vedeţi? Câtă vreme lumea va mai folosi pixul şi hârtia mai avem încă speranţe."
  • Şerban Huidu, director de programe al SBS Group, a făcut un adevărat show din prezentarea sa, avertizându-i pe cei prezenţi să-l ia în serios pentru că este absolvent de ASE. În comunicarea sa, intitulată „Radioul, încotro?", Huidu a spus că, în ciuda aparenţelor, radioul nu este de fapt ameninţat de noile tehnologii: „Radioul va fi mereu companionul de dimineaţă al oamenilor. Nu văd pe nimeni care să se spele în zori de zi pe dinţi uitându-se pe smartphone sau să privească televizorul în maşină. Asta dacă nu e vorba de Mr. Bean".

Presa scrisă se simte bine

Evenimentul Zilei prezintă unele dintre cele mai frumoase spoturi lansate în preajma sărbătorilor de iarnă de-a lungul timpului. Una dintre cele mai cunoscute figuri este cea a lui Moş Crăciun din reclamele Coca Cola. În 2011, aceasta va împlini 80 de ani. Primul moş a fost creat în 1931 de către Haddon Sundblom. Imaginea a fost folosită într-o serie de campanii timp de 33 de ani. Haddon Sundblom a creat ultimul moş Crăciun pentru Coca Cola în 1964.

Moş Crăciun vine mai repede în reclame

Valul Facebook i-a luat şi pe şefii de state şi pe cei mai populari politicieni. Barack Obama este de departe cel mai urmărit preşedinte şi om politic pe Facebook. El are 16,4 milioane de fani şi ocupă onorabilul loc 17 în clasamentul general al tuturor paginilor de pe Facebook, scrie Evenimentul Zilei. Barack Obama face ravagii şi pe Twitter. Preşedintele Americii este urmărit de 5,93 milioane de persoane şi ocupă locul 5 în clasamentul general. El este depăşit, ca şi pe Facebook, de Lady Gaga.
Ce şefi de state au dat mâna cu Facebook

Rupert Murdoch, şeful gigantului media News Corp, şi Steve Jobs, directorul executiv al Apple, se pregătesc să lanseze, la sfârşitul acestei luni, un cotidian electronic denumit "Daily", dedicat tabletei iPad, scrie HotNews, care citează The Guardian. Proiectul, dezvoltat în secret la New York de mai multe luni, promite să fie primul ziar online conceput exclusiv pentru tableta Apple iPad.
Rupert Murdoch şi Steve Jobs se pregătesc să lanseze Daily - un ziar electronic dedicat iPad

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iustin Iustin
    Oricum grafica de la Antene e una dintre cele mai urate.
  • gerula2 gerula2
    astept sa vaz cand pleaca seful de la garaje, si femeia de serviciu.

Trimite un comentariu

sus