Skip to main content

Bobby Păunescu îşi va da filmele pe TVR

 

Două filme ale companiei de producţie Mandragora, deţinute de Bobby Păunescu, urmează să fie difuzate de TVR.

Publicitate

Este vorba de serialul Lombarzilor 8 (care a fost difuzat de B1 TV) şi de lungmetrajul Francesca, regizat de proprietarul B1 TV, Evenimentul zilei şi Capital.

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, săptămâna trecută, Comitetul director al TVR a aprobat începerea negocierilor între televiziunea publică şi firma Mandragora pentru cumpărarea celor două filme.

Contactaţi de paginademedia.ro, oficialii TVR nu au comentat subiectul.

Foto: Mediafax Foto

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Petras Alex Petras
    nu ma intereseaza dedesupturile acestei afaceri ... important e sa avem film romanesc (din noua generatie) si pe micile ecrane
  • carmen carmen
    Lombarzilor 8 e cel mai bun serial de televiziune facut la noi in ultimii 20 de ani.Iar FRANCESCA e un debut exceptional, reflectat mai mult in presa internationala decit in tara.Ambele sunt produse de Mandragora.E de dorit sa le vedeti, fara prejudecati balcanice meschine, si sa comentati pe urma...Personal, m-as bucura sa continue serialul si sa recidiveze BPaunescu ca regizor.
  • Market Man Market Man
    Lumea vorbeste in piata ca Bobby Paunescu nu face filme rele pentru ca l-ar angaja pe Cristi Puiu special pentru asta. Ia verific-o p-asta, dle Obae!...
  • Nelu Nelu
    E boala de familie: afacerile cu statul.

Trimite un comentariu

sus