Skip to main content

Cosmin Cernat şi Andi Vilara vor şefia sportului din TVR

 

Cosmin Cernat şi Andi Vilara sunt astăzi concurenţi la TVR, pentru ocuparea unui post de conducere. Este vorba de Departamentul Sport din cadrul Direcţiei Emisiuni Informative şi Sport, condusă de Rodica Culcer.

Publicitate

Până în prezent, departamentul a fost condus, interimar, de Andi Vilara (foto).

Săptămâna trecută, concursul pentru conducerea Departamentului Emisiunilor Informative a fost câştigat de Anca Lăzărescu, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI.

Departamentul Emisiunilor Informative şi Departamentul Sport fac parte din Direcţia emisiuni informative şi sport.

Cosmin Cernat a revenit în TVR în vara acestui an după ce a coordonat, timp de trei ani, programele sportive la Kanal D.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Horea Horea
    Pentru Market Man.
    Iti APLAUD urmatoarea fraza: "E foarte de mirare cum TVR apeleaza mereu la aceleasi fete prafuite cand pe piata sunt oameni cu mult mai capabili."
  • Market Man Market Man
    Nici unul din ei nu e vreo somitate, cu mentiunea ca Vilara este insa cu vreo 5 clase peste Cernat. Ultimul se acopera de ridicol pe la emisiunile dedicate Ligii Campionilor la fotbal, domeniu in care nu are competente. Ambii au fost plecati din TVR o vreme, nefacand absolut nimic pe la posturile pe unde au poposit. E foarte de mirare cum TVR apeleaza mereu la aceleasi fete prafuite cand pe piata sunt oameni cu mult mai capabili.
  • Horea Horea
    Si directia de SPORT, tot de CULCER e condusa?!

Trimite un comentariu

sus