Skip to main content

EXCLUSIV: Adriana Halpert şi-a dat demisia de la Adevărul

 

Adriana Halpert, redactor şef Forbes şi şeful Diviziei business, şi-a dat demisia de la Adevărul Holding în această seară, după o discuţie cu directorul general Peter Imre.

Publicitate

Contactată de paginademedia.ro, Adriana Halpert a confirmat demisia, dar nu a dat alte detalii. Ea a precizat că decizia ei este irevocabilă.

Adriana Halpert a venit la Adevărul în martie 2006 când ziarul încă nu fusese cumpărat de Dinu Patriciu, ca şef al departamentului economic. A iniţiat discuţiile pentru aducerea Forbes în România, lucru care avea să se concretizeze doi ani mai târziu, în toamna lui 2008. De atunci, a condus proiectul editorial în România.

Demisia Adrianei Halpert vine la doar câteva zile după ce Carmen Eberhat, şefa revistelor din Adevărul Holding, a decis să părăsească compania.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sov sov
    păi cucu cred că era singurul care cumpăra revista pentru alea 10 rinduri, pe cale le mai semna câteodată, madama...
    las' că rămâne șef lucică, că e stelist ;)
  • meme meme
    @cucu

    Pe cine, pe Adriana?
  • cucu cucu
    @gerula tu esti cumva unul dintre cei care au plecat de la Forbes? :) esti penibil amice. Tu si ceilalti mancatori de fecale de aici.
    Ontopic: Adriana Halpert este o mare pierdere pentru revista Forbes. Eu, personal, nu o voi mai achizitiona!
  • gerula gerula
    ce lider visati, mai? Glmiti, e o nulitate absoluta, care habar nka avut niciodata de nimic. Noroc cu alte nulitati din jur si cu barba-su care a caraat-opeste tot...credeti cand va spun: muuult mai bine fara 6alpert ...o femeie de serviviu. La toate capitolele. scriu de pe mobil, scuze pt. Greseli.
  • Mihnea Mihnea
    @ smithy:
    Daca esti inginer, aveam pretentii mai mari de la tine. silvia nu are cum sa iti dea link catre un articol catalogat de Halpert drept mizerie, deci nepublicat nicaieri.
    Sunt unii oameni care chiar au lucrat cu aceasta persoana si vorbesc din experienta proprie. Intr-adevar, la 15 venea la munca si se ducea la restaurant, la 19 se intorcea in redactie si atunci incepea show-ul(asta pana cand i s-a facut program fix de lucru, impus de superiori). Intr-adevar, citea materialele in penultima zi de predare, dupa care o parte din ele erau refuzate. Aceleasi subiecte pe care le considera bune, cu potential, interesante. Chiar daca, ipotetic, ar fi fost prost scrise, din moment ce ea le-a recunoscut potentialul, puteau fi refacute, in loc sa le inlocuiesti cu niste improvizatii scrise pe genunchi in 2 ore.
    Legat de ce a spus silvia cu lb engleza, sunt total de acord. S-au facut cursuri de engleza pt sefi. A participat si Halpert dar degeaba. Nu inteleg cum poti conduce o revista cu licenta americana daca nu reusesti nici macar sa porti o conversatie banala in engleza.
    Adriana Halpert are si meritele ei. Poate nu sunt in masura sa le enumar eu, sa o faca cei care o regreta. Dar adevarul e ca numarul de reviste vandute e unul ridicol, deci nu producea bani pentru companie. Pe langa asta, atmosfera era foarte apasatoare zi de zi, iar relatiile pe care le au jurnalistii cu oameni din business se alterau pe zi ce trece din cauza subiectelor scrise si refuzate pe ultima suta de metri de Halpert.
    Vad ca nu da nimeni nume pentru inlocuitor. Pronosticuri?
  • George S George S
    Numai ipocritii nu vor recunoaste "meritele" Halpertinei la Forbes! Dragilor, mai rau decat cu aceasta individa nu se poate. Un lider trebuie sa inspire, oameni buni, nu sa terorizeze si sa chiuleasca fara rusine. Teroarea e arma incompetentilor. Peter Imre are pacatele lui, dar prabusirea Forbes este vina exclusiva a Adrianei, care a pacalit presa ani de zile. Ea si, mai ales, sotul ei n-au fost nimic pentru colectiv, decat niste profitori care s-au imbuibat fara sa ofere nimic in schimb.
  • smithy smithy
    Silvia, Explica te rog sau da-mi un link de articole denumite de Adriana "mizerii". Eu nu lucrez in media ci sunt inginer. PS. Lucrez pentru o firma privata, am program foarte liber si aduc firmei de 3 ori mai multi bani decat baga in mine asa ca nu le pasa ce fac in timpul programului (presupun ca asta era si cazul Adrianei de isi permitea programul ei). Am deadline-uri de 1-3 zile la proiecte care sunt in mod normal de 1 saptamana. Deci, revenind, ca sa te cred vreau detalii legate de lipsa de profesionalism a Adrianei (de care sincer ma doare in cot dar e reprezentativa pentru presa).
  • goe goe
    @silvia si pentru toti cei caev-ati nascut cu internet. presa s-a facut si inainte de search-ul pe google. voi numai asa stiti sa va documentati. eventual cu copy paste. halal jurnalism! si judecati oameni care au facut meseria asta foarte bine si care acum au functii si salarii pe care le merita din plin. In anii '90, cand presa se citea numai pe print, nici un redactor nu-si strangea textele ca sa le puna mai tarziu pe net pentru posteritatea goagalista care a venit. daca nu ai articole pe net nu inseamna ca esti zero ca jurnalist. netul e plin oricum de nulitati.
  • silvia silvia
    @andreea & joeu - chiar nu pot sa-mi dau seama in ce circumstante ati cunoscut-o sau ati lucrat cu adriana. Poate vreti sa detaliati. Ce inseamna profesionalism in opinia voastra? Sa vii la ora 15.00 la birou in fiecare zi insotita de amant (alex revega), sa terorizezi redactorii jumatate de ora, dupa care sa urci la restaurant (a 2a lor casa) pentru a sta 2 ore la tigari. Sa te apuce cheful de "munca" la 7 seara, sa nu citesti niciun articol decat cu 2 zile inainte de a pleca revista la tipar, sa etichetezi 50% din articole ca fiind mizerii si sa ai pretinzi inlocuirea lor in cateva ore? Sau poate ca profesionalim inseamna sa nu stii o boaba de engleza in conditiile in care esti franciza a unei reviste americane? Si lista poate continua. PS: Dati un search pe google dupa numele Adrianei Halpert si vedeti de articole semnate de ea gasiti...din toata cariera, nu doar la Forbes sau Adevarul.
  • joeu joeu
    Pentru oamenii care au cunoscut-o mai bine pe Adriana Halpert este o pierdere. Raluca Badea nu poate sa fie sefa cuiva pentru ca nu prea se pricepe ea la asta. Postul Adrianei este liber. Dar nu veti putea sa va ridicati vreodata la nivelul ei. Adriana, oamenii care te-au cunoscut cu adevarat te apreciaza, de ceilalti nici nu trebuie sa iti pese.
  • sconcsparfumat sconcsparfumat
    cota 1.10 ca urmatorul demisionar va fi Peter Ludovic Shrek Imre, nemultumit fiind de tratamentul inuman la care e supus
  • Jean GV Jean GV
    @andreea - nu e nici o pierdere, draga! Decat, eventual, pentru restaurantul de la etj 2, unde freca menta alaturi de Alex Revega. Lumea vorbeste ca nici ea n-a suportat ideea ca Raluca Badea sa-i fie sefa, dar 90 % dintre subordonati se bucura ca au scapat de ea.
  • paul S paul S
    Vreun pronostic pentru viitor?
    Cineva din interior, cineva din exterior?
    Cineva din exterior cu contract in prezent, sau de pe bara?
    Femeie sau barbat?
    Daca e femeie, genul lui Imre sau n-are importanta (intrebare retorica)?
    Cotatii la pariuri?
  • Tweeknax Tweeknax
    Adevarul Holding se clatina incet,dar sigur
  • neli neli
    asta e sfarsitul! daca nici Adriana n-a rezistat presiunilor... Adriana avea, desigur, pacatele ei, dar stia cum trebuie facuta treaba. pacat!

Trimite un comentariu

sus