Skip to main content

EXCLUSIV: Carmen Eberhat pleacă de la conducerea revistelor Adevărul

 

Carmen Eberhat, Directorul editorial al revistelor pentru femei din grupul Adevărul Holding, şi-a dat demisia vineri seară din poziţia pe care a ocupat-o din iunie 2008.

Publicitate

Ea coordona editorial titlurile Click pentru femei, Click Poftă bună, Click Sănătate, OK!, suplimentele Adevărul sănătate şi Click jocuri, revistele din Ucraina şi, mai nou, Tango.

De ce şi-a dat demisia?

Carmen Eberhat, pentru paginademedia.ro:

“S-a schimbat şeful meu direct, fără ca să fiu şi eu anunţată. Am aflat întâmplător.”

În calitate de director editorial la reviste, Carmen Eberhat îi raporta lui Adrian Halpert, director editorial al grupului Adevărul.

“Vineri am aflat că nu îi mai raportez lui Adrian Halpert, pentru că el nu se mai ocupă şi de reviste, ci Ralucăi Badea, directorul executiv al diviziei de reviste”, spune Eberhat.

Nu pot fi alături de echipa care duce Adevărul Holding la prăbuşire”, a declarat ea pentru paginademedia.ro.

Carmen Eberhat a precizat că decizia este irevocabilă.

“Nu plec în altă parte, nu am deocamdată niciun proiect şi, cel mai probabil, în următoarele luni mă voi ocupa doar de mine şi de familia mea."

Carmen Eberhat a venit la Adevărul Holding în poziţia de director editorial al revistelor în iunie 2008. Anterior, a lucrat şase ani la Ringier, unde a fost redactor şef al revistei Libertatea pentru femei, editor coordinator Lumea femeilor şi editor la lunarul Unica.

Experienţa ei, până în 2002, mai include grupurile Sanoma Hearst (Cosmopolitan, Mami), Axel Springer (Popcorn) şi Burda.

Până în luna august, Divizia de reviste era condusă de Răzvan Ionescu (în calitate de director executiv) şi de Carmen Eberhat (director editorial). În august, Răzvan Ionescu şi-a dat demisia. Pe poziţia lui a fost numită Raluca Badea (ex Ziarul financiar).

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • malin bot malin bot
    "Carpe diem" Carmen! Pertinenta decizie. Cu actualul management ne ducem in jos! Esti un bun profesionist si sigur vei reusi oriunde ai pleca. Succes!
  • neli neli
    ooo, dar e minunat! revistele raman deci pe mana unui om de o... rara (aproape inexistenta) magnitudine intelectuala.
  • publicitarul publicitarul
    “Nu pot fi alături de echipa care duce Adevărul Holding la prăbușire” Corect, imre si sleahta de directori pe care a adus-o asta vor face. Pacat de munca atitor oameni si de investitiile facute. Doamna Eberhat, toata stima! Sunteti un bun "facator de reviste", sper sa primiti o oferta curind.
  • bibi bibi
    Felicitari. pe timp de criza - demisie? doamna esti de apreciat. Felicitari inca o data. saracii strang cu dintii de scaunelele din AH. SUNTETI O DOAMNA DEMNA.

Trimite un comentariu

sus