Skip to main content

EXCLUSIV: Dragoş Stanca iese din conducerea Realitatea Media şi îşi lansează propriile afaceri

 

Dragoş Ştanca, managerul F5, divizia online a grupului Realitatea Caţavencu, va renunţa la poziţia de membru în Consiliul de Administraţie al Realitatea Media, dar rămâne consultant pentru zona de web.

Publicitate

Din informaţiile paginademedia.ro, Stanca îşi va lansa săptămâna viitoare propriile afaceri: o agenţie interactivă şi o companie de web development, care vor prelua parte din operaţiunile F5.

Contactat de paginademedia.ro, Dragoş Stanca a confirmat lansarea propriilor companii.

Ce se întâmplă cu F5?

Dragoş Stanca, pentru paginademedia.ro:

“Chiar dacă voi demara proiecte antreprenoriale nu voi abandona F5, sunt în discuţii cu colegii mei, cu noul management al grupului, pentru un nou model de business pentru acest proiect, probabil în afara Realitatea-Caţavencu.

În orice variantă, aşa cum am mai spus, îmi voi păstra calităţile oficiale în F5, inclusiv calitatea de administrator, până când situaţia companiei va fi clară, iar datoriile vor fi aduse la zi. Estimez că procesul de aşezare a noului model de business F5 va dura până în februarie-martie anul viitor”.

Proiectele lui Dragoş Stanca vor fi anunţate, cel mai probabil, la RoNewMedia, săptămâna viitoare.

Stanca:

“În ambele companii, nu este implicat nici Realitatea Caţavencu, nici alt grup media din România. Sunt startupuri finanţate în parteneriat cu finanţatori străini, în care sunt partener semnificativ, dar nu majoritar”.

Operaţiunile regiei F5 X Media trec la companiile lui Stanca

Dragoş Stanca renunţă (la următoarea Adunare Generală) la poziţia de membru în consiliul de administraţie al Realitatea Media.

El a precizat că rămâne în relatii apropiate de business cu grupul, pentru început în calitate de regie de vânzări exclusivă şi consultant pentru strategia generală şi dezvoltarea web a Realitatea Media.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • faun faun
    Nu mai insistati sa isi asume ceva. Este vorba de omul nou. Ti se face frica. Man without brain.
  • Catalin Catalin
    Doria, iti multumesc mult pentru comentariu! Am trecut de mult peste acest moment nefericit si slava Domnului, imi este bine, dar nu pot sa nu comentez minciunile acestui om! Este incredibil, domnule Stanca, cum traiti o amnezie subita si nu mai tineti minte ca ati semnat acele acte oficiale!!! Este nevoie sa trimitem cate o copie toti cei ce in luna ianuarie am primit acele incetari ale contractului de munca semnat de dumneavoastra, in care va luati acele angajamente si le puneati pe colegele noastre de la HR sa ne minta ca toate OBLIGATIILE societatii pe care dumneavoastra ati pastorit-o in mod nefericit pana la final, pentru a va arata minciunile? Sau aveti barbatia sa recunoasteti ca ati semnat acele OBLIGATII pe care nu vi le-ati onorat pt ca stiati ca nu le veti onora niciodata si pentru ca ati sfidat mereu pe oamenii din spatele dumneavoastra, chiar daca rezultatele pentru care primeati onorariile li se datorau lor si doar lor. Rusine, d-le Stanca!
  • Sandulache Dragos Sandulache Dragos
    Singurul comentariu care mi-a placut cu adevarat... felicitari.
  • Sandulache Dragos Sandulache Dragos
    Succes, inteleapta decizie :)
  • Sandulache Dragos Sandulache Dragos
    Asta e tare... fara pic de rautate, chiar e tare :)
  • dStanca dStanca
    Si raspunsul e in text... Mai incerci o data?
  • dStanca dStanca
    @catalin eu nu ma mai ocup de catavencu sa din 2009 ianuarie. Dupa cum ar tb sa stii daca chiar ai lucrat acolo. Plus. Firma e sub administrare speciala din cate stiu. Deci platile nu sunt decise intern. Iti inteleg nemultumirea dar nu are legatura cu mandatul meu.
  • doria niculescu doria niculescu
    buna seara. sa stiti, nici eu nu ma ascund in spatele unui pseudonim, chiar ma cheama Doria :). ma gandeam, daca as fi langa dvs, v-as lua de mana. si eu sunt suparata, e 1.58 si nu pot sa dorm (desi, la ora asta ar trebui, avand in vedere ca ma trezesc la 6!). e drept, supararea dvs e mult mai serioasa si mai "lunga" decat a mea. dar stiti ce (acesta e si pointul raspunsului)? toate trec pana la urma. chiar si supararile precum cea pe care ati zugravit-o mai sus. va doresc sa va treaca. asta e ceva ce trebuie sa invatam cu totii(se numesc lectii de viata): sa ne treaca supararile. pe cunoscuti si [mai ales] pe necunoscuti. noapte buna [mie], buna dimineata dvs-pentru ca, intuiesc, cand veti fi citit acest comentariu domnule Catalin, va fi fost o buna si insorita dimineata :)
  • Catalin Catalin
    Dle Stanca, spuneti ca veti ramane administrator la F5 pana la plata tuturor obligatiilor. Dar nu erati cumva adminitrator si la Catavencu S.A. in luna ianuarie 2010 cand ati semnat incetarea contractelor de munca pentru atatia angajati, unde va luati angajamentul in ultimul articol al deciziei ca veti achita DATORIILE salariale fata de acestia, aferente lunii martie 2010 si inca 3 salarii compensatorii de pe cartea de munca?? Si? Le-ati achitat? NU, golanas mic!!!! Si atunci, cum mai aveti tupeul sa mai vorbiti despre F5, un proiect avorton, pe care doar SOV l-a crezut, poate, imbrobodit de vorbe frumoase, ca, de fapt, respira singur?
    Dupa cum vedeti, nu ma ascund in spatele unui pseudonim, sunt unul dintre acei "beneficiari" al acelor hartii de disponibilizare si care nu a crezut niciodata ca va veti achita vreodata de DATORIILE legale fata de noi. Pentru ca nu puteti! NIMIC! Decat sa mai gasiti o alta "gazda", dupa A. Sarbu si SOV.
    Domnule Obae, decat stiri cu astfel de "mari manageri", mai bine stiri despre hartia igienica necesara unor "mari manageri" cu care sa se stearga la gura, la fel cum marele maestru Rebengiuc o oferea in decembrie 1989 lui Florin Piersic.
  • Pandele Pandele
    In toata viata lui nu a facut nimic motabil inafara de prietesuguri. Cu tine, de exe plu.
    Cum sa promovezi la infinit cu poze, declaratii care nu spun nimic si fapte inexistente un individ care nu a facut performanta in nicio companie, a lins talpi si apare in legendarele deja stenograme impreuna cu cele mai corupte nume din presa romana contemporana? Dialogul lui cu Vantu este eresia perfecta a adevaratului caracter si profesionalism. Omul e studiu de caz pentru studentii care nu vor sa faca nimic in viata inafara sa vorbeasca.
  • Pandele Pandele
    Petrisor, nu te-ai plictisit sa il promovezi pe clovnul asta?
  • fost partener fost partener
    eu cred ca tu nu ai citit atent...intrebarea era "cand vei plati?", nu ce vei face tu, daca ramai administrator, nu ramai, etc
  • dStanca dStanca
    @ciavistu anonim. Evident. Testez o tableta si a autocorectat. Gresit.:)
  • ciavistu ciavistu
    ha ha, sinonim. de fapt se termina in 'nim', asa ca merge oriunde ar fi vorba de anonim, pseudonim, omonim, antonim. cu putina bunavointa, chiar si in loc de napochim.
  • dStanca dStanca
    @liviu, cristian lungu: va multumesc.

    @adrian: nu cred ca au valoare "aprecierile" de acest tip, facute sub adapostul unui sinonim. dezbatem, cu nume si prenume, oricand doresti. iti respect parerea.

    @blogdeprost: da:) in 3 zile am pus bazele a 2 companii. nu ar fi rau sa fiu atat de rapid.

    @fost partener: cred ca nu ai citit atent. raman administrator in f5, pana la plata tuturor obligatiilor. mai citeste o data.

    @dragos: nici tu nu esti atent, cred ca ai ratat stirile din ultima vreme. care corabie, ce sobolani? tocmai ca am stat, cu orice risc, alaturi de companie pana cand s-au rezolvat problemele.

    @sorin: te pup si eu, golanash mic!

Trimite un comentariu

sus