Skip to main content

EXCLUSIV: Operatorul RCS & RDS va lansa o televiziune generalistă

 

Operatorul RCS & RDS urmează să îşi lanseze, în scurt timp, un canal de televiziune generalist, potrivit informaţiilor paginademedia.ro.

Publicitate

Doi manageri din Antena 1, directorul tehnic Laurenţiu Stan şi cel economic Andi Râpan au demisionat şi vor face parte, potrivit informaţiilor paginademedia.ro, din echipa viitorului proiect de televiziune.

Contactat de paginademedia.ro, Laurenţiu Stan a confirmat că pleacă din Intact şi că se va duce la RCS, dar nu a dat alte detalii.

Potrivit informaţiilor paginademedia.ro, RCS are în proiect şi o televiziune de ştiri – Digi News.

RCS & RDS este deţinută de Zoltan Teszari, om de afaceri cu o avere estimată la aproximativ jumătate de miliard de euro (470-500 de milioane după Top 300 Capital, 350 de milioane de euro după topul Forbes). Forţa financiară a grupului RCS au făcut ca, în 2008, să câştige drepturile de transmisie ale Ligii I, în consorţiu cu Antena 1, pentru 34 de milioane de euro pe sezon. RCS mai deţine postul de televiziune Digi Sport, lansat în vara anului trecut.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • florin florin
    SINT ABONAT LA RCS ANALOGIC SI AM DORI SI NOICANALELE PE CARE LE-AM AVUT SI LE-AU SCOS{NEPTUN TV,EURONEWS,CNN,DDTV,DUNATV,GSP}DAR SI ALTELE[PAPRYCA TV,SPORT 1,SCI FI,SPORT KLUB,ANIMAX]
  • Massimo Maccarone Massimo Maccarone
    Uite că a ajuns! Acuma să vedem ce mare brânză o să facă!
  • doina doina
    Sincer? Doar ma doare ca nu mai pot urmari ce-mi place pe posturile traditionale...Nu mai imi pot permite, financiar sa platesc un alt post TV! Si nici nu-mi permit, tot financiar, sa reziliez, posturile antamate, cu contract, factura vine lunar, ce nu mai vreau sa vad azi! Deci, ma resemnez! Drum bun, Radu Moraru!
  • dAN dAN
    Cel mai inspirat comentariu! ;)
  • Eu Eu
    Si de "concedierile colective" din 2009 de la rcs cand se va afla (auzi)... Oare va exista vreun complet de judecata din tara asta ce va vrea sa vada ilegalitatea concedierilor???
  • coste coste
    si o sa aiba si subtitare in romana? ;)
  • Varza Varza
    Excelent Morariu o sa comenteze "live" toate partidele de curling.
  • bogdan91 bogdan91
    Va fi interesant de vazut cum se vor pozitiona politic.Fata de care din partide va fi mai "echidistant" noul post tv.
  • laurentiu laurentiu
    digi news - tare. deci se inteteste concurenta pe segmentul de stiri.
  • Andrei Andrei
    Daca ajunge Moraru la RDS imi schimb operatorul de cablu :)
  • stefana stefana
    O noua televiziune cu Moraru? De ce cu el, ca sa o faca praf? De data asta pe cine mai pupa...? Asteptam falimentul!
  • George George
    Povesti de adormit copiii ! Asa ne-au pacalit si cu Digisport extra, ca va prelua drepturile de transmisie ale Sportklub-ului,cu meciuri LIVE din Brazilia,bla-bla-bla ! Intre timp,au scos canalul Sport 1 si - senzational !- au introdus AgroChannel !!! Coool, nu ? Iubitorii sportului de calitate le e SILA si SCARBA !!!...
  • gabi popescu gabi popescu
    HAAAAAA-HAAAAAAA-HAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!! Bravo, RCS, ati luat cel mai slab om de pe piata de tehnic din media! Laurentiu Stan a facut praf Antena, sunt cei mai slabi pe dotare din Romania! Sunt la nivel de comuna primitiva! Cat de prost sa fii?
  • alin alin
    In curand o sa-si faca si partid politic. Partidul RCS
  • Ciprian Ciprian
    Ca sa fiu si mai precis, INFO UPC HU. mai transmite, si el, mici reportaje documentariste, dar si un soi de teleshopping cultural.

    Iar DIGI HU. TV mai da si anunturi, noaptea.


    Insa trebuie sa tinem cont ca, in Ungaria, si HIR TV (singura televiziune de Stiri) noptile - emite asa ceva (probabil cel mai bun generic nocturn...
    http://www.youtube.com/watch?v=Ck8qN1ZEMbg ), ziua difuzand mai ales reportaje, si avand chiar o emisiune telefonica de discutii cu telespectatorii).

Trimite un comentariu

sus