Skip to main content

Google îşi deschide birou în România

 

Google îşi deschide, începând din această lună, un birou de afaceri în Bucureşti, coordonat de o echipă locală condusă de Dan Bulucea, fost director de marketing la Microsoft România.

Publicitate

Astfel, cel mai popular motor de căutare din lume va avea o prezenţă oficială în România.

Până în prezent, Google a lansat 10 produse localizate pentru utilizatorii români şi a serviciilor de publicitate pentru companii, inclusiv AdWords şi AdSense.

Care este rolul biroului din România?

Echipa de la Bucureşti va fi responsabil pentru dezvoltarea afacerilor şi implementarea strategiei Google în România, stabilirea unor relaţii de afaceri cu partenerii români, comunicarea către companiile locale a beneficiilor prezenţei online şi vânzările directe de publicitate.

Despre Dan Bulucea:

Dan Bulucea a lucrat în ultimii 12 ani în cadrul Microsoft unde a avut diverse roluri, cel mai recent fiind cel de Director de Business şi Marketing pentru filiala din România, ocupând anterior poziţia de Senior Platform Strategy Manager la sediul Microsoft din Munchen pentru Europa Centrală şi de Est. Anterior, s-a ocupat de promovarea şi adopţia platformei Microsoft în România. Înainte de a se alătura Microsoft, Dan Bulucea a fost General Manager al Salient Romania, unul dintre cei mai mari producători din România de PC-uri la acea vreme. Dan Bulucea deţine un Executive MBA şi este licenţiat în Informatică.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bogdan niculae bogdan niculae
    Faptul ca isi deschide un birou in Romania este un lucru bun, poate in acest mod isi vor imbunatatii serviciile pentru tara noastra si comunicarea va fi una mai eficienta.

Trimite un comentariu

sus