Skip to main content

Leonard Miron trage Lozul cel mare la TVR. Rezultatele loto într-un alt format

 

Extragerile loto se difuzează la TVR, începând de duminică, într-un alt format. Cele şase norocoase vor fi extrase într-un program nou - Lozul cel mare – susţinut financiar de Loteria Română.

Publicitate

Lozul cel mare va fi o emisiune de divertisment, cu Leonard Miron şi Liza Sabău prezentatori, după cum a declarat pentru paginademedia.ro Ionela Liţă, consilier management TVR.

Cheltuielile de producţie sunt suportate de Loteria Naţională. Despre ce sumă e vorba, în continuare:

Noul program e pus în grilă duminica, în intervalul orar 18.00-18.30. Lozul cel mare va avea o durată de 30 de minute. În săptămânile care cuprind sărbătorile de iarnă durata emisiunii va fi de 40 de minute.

De lungimea programului depinde şi participarea Loteriei Naţionale. Din informaţiile paginademedia.ro, Loteria Naţională contribuie cu 10.000 de euro pentru fiecare ediţie de jumătate de oră şi cu 13.000 de euro la cele de 40 de minute.

Şapte ediţii Lozul cel mare vor fi difuzate până la sfârşitul anului. Bugetul total cu care participă Loteria Română este de 75.000 de euro.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • emy emy
    PAREREA MEA DESPRE PREZENTATORI|,leo e in continuare un profesionalist,insa fatuca aia de lana el e ridicola,e prea timida se balbiie si face greseli enorme,fiind o emisiune care trebuie corectitudine.m-au cam amagit conducere postului in legatura cu prezentatoarea,nu-i locul ei acolo,dar se vede bine cum a obtinut postul...Nu am nimic cu fatuca dar nu dat sa fie prezentatoare ,ati vazut si voi
    .
  • Coman Liviu Coman Liviu
    Se vede ff clar ca toate extragerile loto sant manipulate saptamana de saptamana numere legate doua cate doua,numere care se repeta la fiecare extragere de la tragerile precedente,pot si report servit ca momeala,o data sau de doua ori pe an se castiga la categoria intaia de persoane numai de loteria romana stiuti, etc.aceasta manipulare se intampla in mod curent nu trebuie deca sa urmaresti fiecare extragere si iti pui mainile-n cap.Castigul net este de 25% ptr jucatori din incasari insa si acest procent de 25% este manipulat incat jucatori s-au rarit considerabil scarbiti de situatia creata.
    La urechi cu zurgalai
    manipulati mai
    haiiii,hai.
  • cosmin cosmin
    hotie la loto nu mai jucati lume
  • sonik sonik
    Prezentatorii au fost jalnici, s-au balbait frecvent,nu stiu de ce Loteria nu a cerut ajutorul lucratorilor comerciali,angajati ai Loteriei care se pricep foarte bine sa prezinte tragerile si fara erorile uriase care au fost facute de cei doi prezentatori.
  • Andrei Andrei
    Poate sa traga Lozul cel Mare,totul este sa nu si-l bage pe undeva,ca-i cam place...
  • smech smech
    http://www.youtube.com/watch?v=YxfXhxnOpEc
  • eu eu
    Tarziu si-au dat seama cei de la Loteria Romana ca pot promova mult mai bine Tragerile Loto.
  • brrrrr!! brrrrr!!
    Nu mai scapam de figura asta trista de leonard miron :((( TVReeee, trezeste-te, l miron e obosit si expirat, e moartea pasiunii... cum supravietuiesc toti astia in presa?

Trimite un comentariu

sus